2019-10-14 07:09

Guvernul Dăncilă, la un pas de REMANIERE. Cine e gata să PĂRĂSEASCĂ Executivul

 |  20:06
Guvernul Dăncilă, la un pas de REMANIERE. Cine e gata să PĂRĂSEASCĂ Executivul

Miniștrii cabinetului Dăncilă sunt la un pas de remaniere. Liviu Dragnea a anunțat că PSD a decis înființarea unui grup de lucru care va analiza îndeplinirea programului de guvernare.

Alessandra Stoicescu a prezentat la Antena3 cine sunt cei nouă care vor evalua respectarea programului de guvernare, și anume: Doina Pană, Dragoș Benea, Marian Oprișan, Nicolae Bădălău, Constantin Rădulescu, Laurențiu Nistor, Marius Dunca, Gabriel Zetea, Codrin Ștefănescu.

Totodată, jurnalista i-a prezentat și pe miniștrii despre care există zvonuri de remaniere: Paul Stănescu - vicepremier, Dezvoltare, Tudorel Toader – Justiţie, Carmen Dan – Interne, Teodor Meleșcanu – Externe, Dănuț Andrușcă – Economie, Valentin Popa – Educaţie, George Ivașcu – Cultură, Ioana Bran - Tineret şi Sport, Bogdan Trif – Turism.

„Am hotărât înființarea unui grup de lucru pentru gestiunea resursei umane din PSD și analiza periodică a îndeplinirii programului de guvernare, un grup format din nouă colegi, cu precizarea că acest grup nu se ocupă de evaluarea miniștrilor, acțiune de care se ocupă doar doamna prim-ministru, ci de a verifica în mod constant și de informa periodic Biroul Politic Național și pe doamna prim-ministru despre stadiul îndeplinirii programului de guvernare. De asemenea, vor informa permanent și liderii de grup pentru că vorbim de acțiunile care trebuie să se îndeplinească atât de către Guvern, precum și cele care trebuie să se îndeplinească de către Parlament”, a declarat Liviu Dragnea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-24Parerea ta...

AI BELITO BELINI
24 Sep 2018

MAI FACE CITEVA ROCADE SI VINZARI DE CLICA MAFIOTA - FANARIOTA . LEGEA GAZELOR O FACE BANDITUL SEF SINGUR , PARCA AR FII MOSIA LUI DIN BELINA
ANONIM
24 Sep 2018

SA FACA 15 MINISTERE . NU 30 CA IN PREZENT . PLUS O PUZDERIE DE AGENTI GUVERNAMENTALE CAPUSE FANTOMA
MAFIA PSD.
25 Sep 2018

Romania are ca nr. de ministere cat Ungaria, Bulgaria si Slovenia la un loc. Romania are mai multi parlamentari decat Germania sau SUA. ACEST GUVERN DE ANALFABETI SI INCOMPETENTI TREBUI SA DISPARATOT. NECESAR AR FI INCINERAREA CIUMEI ROSII IN FRUNTE CU PSIHOPATUL DICTATOR HOT DIN BANII DE HRANA A COPIILOR ORFANI draknea.
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Offsaid-ul mare de la Palatul Victoria George Bernard Shaw spunea că tăcerea este cea mai perfectă expresie a disprețului, fapt pentru care majoritatea miniștrilor impuși de Dragnea în cele trei cabinete Grindeanu, Tudose și Dăncilă, au ținut cont de această pildă și au încălcat cu nonșalanță legislația românească în vigoare privind comunicarea
12 Apr 2018

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray