2020-04-08 09:56

Homosexual căutat pentru că şi-a omorât concubinul

 |  18:56
Homosexual căutat pentru că şi-a omorât concubinul

Un homosexual este căutat de poliţiefiind bănuit că şi-a omorât concubinul cu mai multe lovituri de cuţit. Victima,Mihai Popescu, în vârstă de 61 de ani, se ocupa cu creşterea câinilor de rasăşi nu era în relaţii cu familia sa fiindcă aceştia nu îi acceptau orientareasexuală. Cei care pot da relaţii despre individul căutat sunt rugaţi să apelezeDispeceratul 112 sau cea mai apropiată unitate de poliţie.

Lumea homosexualilor din Bucureştieste în alertă după ce un membru al acestei comunităţi a fost găsit mort, iarbănuiala poliţiştilor se îndreaptă către concubinul acestuia. În noaptea de 29spre 30 iunie 2010, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi ServiciulOmoruri din Poliţia Capitalei au fost sesizate că în imobilul situat pe stradaMinervei la numărul 38, din sectorul 1, a fost descoperit cadavrul unui bărbatprezentând multiple leziuni de violenţă la nivelul trunchiului. Bărbatul a fostidentificat ca fiind Mihai Popescu, de 61 ani, proprietarul locuinţei. La faţalocului s-a deplasat echipa operativă formată din procuror criminalist dincadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, lucrători ai ServiciuluiOmoruri, specialişti criminalişti din cadrul Serviciului Criminalistic dincadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti şi medic legist,care au demarat cercetările. La examinarea exterioară a cadavrului, medicullegist a constatat că moartea a fost violentă şi a fost cauzată de multipleplăgi înjunghiate la nivelul toracelui şi al braţului stâng. În casă nu erausemne de răvăşire, iar televizorul era pornit. Acest ultim indiciu i-a făcut peanchetatori să bănuiască faptul că nu a fost vorba despre un jaf, ci fie despreo ceartă care a degenerat, fie despre o reglare de conturi. Victima fostridicată şi transportată la Institutul Naţional de Medicină Legală în vedereaefectuării necropsiei pentru a se stabili cauza morţii.

Cum Mihai Popescu se ocupa cucreşterea câinilor de rasă, şi-au îndreptat atenţia către cei care au canise înBucureşti. Din primele investigaţii a rezultat că Mihai Popescu locuia de cevavreme singur şi nu avea relaţii cu membrii familiei, deoarece aceştia nu îiacceptau orientarea sexuală.

Cadavrul a fost descoperit de un tânărcare afirma că este fiul nelegitim al decedatului şi care a locuit o perioadăla adresa din sectorul 1, plecând însă în urmă cu aproximativ două luni, pemotiv că a avut anumite neînţelegeri cu Mihai Popescu. Tot de la acestaanchetatorii au aflat că Mihai Popescu avea nişte datorii către cămătari.

Primeleindicii

Au fost audiate persoanele care în diferitesituaţii au intrat în contact cu victima, dar acestea nu au putut oferiinformaţii bune pentru anchetatori. Vecinii le-au declarat poliţiştilor că, înziua de 29 iunie, l-au auzit pe Mihai certându-se cu cineva la telefon. “Dacănu te întorci la mine, eşti un om terminat”, iar fi spus Mihai celui cu care vorbea. Tot ei au mai spus că, în ultimaperioadă, în curtea locuinţei au văzut în câteva rânduri un tânăr necunoscut. Verificând apelurile primite şi date de pe telefonul mobil care a fostgăsit lângă victimă, coroborând datele obţinute din investigaţii, audieri şicercetarea locului faptei s-a conturat un cerc de suspecţi în care a fostinclus şi un anume Gheorghiţă Liviu Matei de 30 ani, din Bucureşti, despre careanchetatorii au aflat că este unul dintre concubinii victimei.

Anchetatorii presupun că în ziua de 29iunie 2010, între victimă şi Gheorghiţă Liviu Matei a izbucnit o ceartă pefondul căreia cel din urmă i-a aplicat mai multe lovituri de cuţit în piept luiMihai Popescu, după care a părăsit locuinţa. Probele prelevate de la faţalocului certifică faptul că Gheorghiţă Liviu Matei a fost în locuinţă, amprentelesale fiind identificate şi pe cuţitul cu care s-a produs omorul. În bazaacestor date, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti audeclanşat urmărirea penală pentru omor, iar magistraţii Tribunalului Bucureştiau emis mandat de arestare pentru 30 de zile.

Poliţia Capitalei solicită sprijinul cetăţenilorpentru depistarea lui Gheorghiţă Liviu Matei. Persoanele care au cunoştinţădespre locul în care se află acesta fiind rugate să apeleze Serviciul deUrgenţă 112 sau cea mai apropiată secţie de poliţie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-09-08

Mai multe imagini:
Homosexual căutat pentru că şi-a omorât concubinul
zoom
Homosexual căutat pentru că şi-a omorât concubinul
zoom
Homosexual căutat pentru că şi-a omorât concubinul
zoom

Homosexual căutat pentru că şi-a omorât concubinul
zoom
Parerea ta...

ERETELE
28 Iul 2010

Reusit articol, poti concura cu el pentu obtinerea premiului PULItzer !Da-i inainte ,cu tenacitate,poti obtine chiar si NOBELesti cu coronita.Mai mult nu meriti !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine