2019-10-23 19:02

Horia Simu, bancherul cuprului, audiat la DNA. Omul de afaceri a dat declaraţii ca martor

 |  13:06
Horia Simu, bancherul cuprului, audiat la DNA. Omul de afaceri a dat declaraţii ca martor

Milionarul Horia Simu a fost audiat marţi în calitate de martor, într-un dosar de corupţie. Procurorii anticorupţie l-au audiat mai bine de două ore.

Anul trecut, Simu a fost condamnat în primă instanţă la patru ani de executare pentru dare de mită într-un dosar cu fosta șefă DIICOT, Alina Bica, care acum se află în Costa Rica. Milionarul a fost trimis în judecată şi pentru gestiune frauduloasă în formă continuată în dosarul Cuprom.  Acesta mai este cercetat şi pentru că ar fi intervenit şi ar fi prejudicat cu sute de milioane ANRP.

La începutul anului, Horia Simu a făcut mai multe dezvăluiri în presă, în care susţinea că are probe că SRI a făcut presiuni concrete în afacerea cu cupru.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-10Parerea ta...

TRADATORI DE TARA
10 Apr 2018

DISTRUGE-TI SI FURATI TOATA TARA ASI BOGATIILE EI . AMANETATI TOATA TARA PE VECIE . CE NU AU FACUT 2000 ANI TOTI HRAPARETI LUMI .
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
10 Apr 2018

asta e MAFIA IMOBILIARA DE LA MONACO.....SLUGILE BILDERBERGULUI...MAFIA ANRP-BASESCU-UDREa-COCOS-DANIEL MOLDOVEANU...SI STAU TOTI LINISTITI..L-A LUAT DNA PE PACALICIUL ASTA,IEPURELE DE PE CAMP
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
10 Apr 2018

LA HOTELUL MARIOTT DIN BUCURESTI ERA TOATA MAFIA aSTA IMPUTITA EI TAIAU SI SPANZURAU CU UDREA SI CocoS IN FRUNTE ,JEFUIAU TOAATA ROMANIA SI DUCEAU GEAMANTANE DE BANI CASH AFARA IN MONACO SI DUBAI...ISARESCU LE DADEA orDINE CE SA MAI FURE SI BASESCU LE TINEA DE SASE.....DE AiA SUNT TOTI MAFIOTII ASTIA opaRITI VOR SA PLECE KOVESI......S-o CREADA EI..NEXAM
ANONIM
10 Apr 2018

TE PIS PE CONSTINTA SI ONOAREA LOR . UNDE SINT BANI MAFIOTILOR ? IN LOC DE STRANG SI CONFISCAREA TOATA AVEREA LE DA 5 ZILE CU SUSPENDARE . CEI CARE A CONTRIBUIT SI SALARIATI STATULUI BINE MERSI .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray