2020-08-10 03:07

ICCJ. Contestația în anulare la pedeapsa primită de Dan Voiculescu în dosarul ICA se va judeca la Curtea de Apel București

 |  10:41
ICCJ. Contestația în anulare la pedeapsa primită de Dan Voiculescu în dosarul ICA se va judeca la Curtea de Apel București

Contestația în anulare la pedeapsa de 10 ani de închisoare primită de Dan Voiculescu în dosarul privind privatizarea frauduloasă a Institutului de Cercetări Alimentare (ICA) se va judeca tot la Curtea de Apel București (CAB), potrivit deciziei Înaltei Curţi de Casație și Justiție (ICCJ).

Omul de afaceri a cerut instanţei supreme ca cererea sa de anulare a hotărârii definitive de condamnare la 10 ani de închisoare în dosarul ICA să fie judecată de altă instanţă decât Curtea de Apel.

De asemenea, avocatul lui Dan Voiculescu a susţinut că este absolut necesar ca acea contestație făcută împotriva pedepsei de la Curtea de Apel București să se judece în altă parte, la o altă instanță similară, deoarece instanța care l-a condamnat pe omul de afaceri la 10 ani de închisoare cu executare este lipsită de obiectivitate.

Curtea de Apel Bucureşti i-a condamnat definitiv, în 8 august, în dosarul privatizării ICA, pe Dan Voiculescu la 10 ani de închisoare, pe Gheorghe Mencinicopschi, fost director ICA, la opt ani, şi pe Sorin Pantiş, fost ministru, la şapte ani de închisoare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-09-18Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz