2020-02-29 02:59

ICCJ judecă cererea DNA pentru prelungirea măsurii arestului preventiv pentru Elena Udrea în dosarul Gala Bute

 |  07:05
ICCJ judecă cererea DNA pentru prelungirea măsurii arestului preventiv pentru Elena Udrea în dosarul Gala Bute

Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) judecă luni cererea DNA pentru prelungirea cu 30 de zile a măsurii arestării preventive pentru Elena Udrea în dosarul "Gala Bute". Deputatul PMP este acuzat în acest caz de luare de mită.

DNA solicită în acelaşi dosar prelungirea măsurilor preventive și în cazul altor inculpați, respectiv Rudel Obreja și Tudor Breazu (arest preventiv), Ștefan Lungu și Gheorghe Nastasia (arest la domiciliu).

Elena Udrea a fost acuzată iniţial, în dosarul Gala Bute, de abuz în serviciu, tentativă la folosirea de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete pentru obținerea pe nedrept de fonduri din bugetul Uniunii Europene, folosire a influenței în scopul obținerii de foloase necuvenite și luare de mită.

Ulterior, DNA a pus-o sub acuzare pentru alte trei infracțiuni de luare de mită.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-03-23Parerea ta...

MAI TREBIEI SI DOVEZI DIRECTE,
23 Mar 2015

Eu pun pariu ca o sa "scape". Folosesc acest termen intre ghilimele pentru ca este evident pentru orice vrea sa traiasca intr-o tara democratica ca un proces corect se face cu inculpatul in stare de libertate si nu eventual bagat la 2 m adancime sub pamant. Stiu ca graba celor care se gandesc ca sunt pe cai mari intr-o institutie sau alta este de a pune botnita oricarui om care vrea sa spuna niste adevaruri, dar va sosi si vremea decontului. Chiar foarte curand !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine