2019-11-18 06:31

Ilie Dragne, administratorul fermei de porci Salcia, achitat în primă instanţă

 |  17:18
Ilie Dragne, administratorul fermei de porci Salcia, achitat în primă instanţă

Tribunalul Bucureşti l-a achitat pe Ilie Dragne, administratorul fermei de porci Salcia din Teleorman, unde acţionar majoritar a fost fiul lui Liviu Dragnea, într-un dosar în care era acuzat de folosirea cu rea credinţă a creditului societăţii. Decizia nu este definitivă.

"Achită pe inculpatul Dragne Ilie-Liviu trimis în judecată pentru săvârşirea, în formă continuată, a infracţiunii de folosire, cu rea-credinţă, a bunurilor sau creditului de care se bucură societatea, într-un scop contrar intereselor acesteia sau în folosul lui propriu, prevăzută de art. 272 alin. 1 lit. b din Legea nr. 31/1990, cu aplicarea art. 35 alin. 1 C. pen", se arată în decizia Tribunalului Bucureşti, pronunţată joi, scrie Mediafax.

Ilie Dragne, administratorul fermei de porci Salcia din Teleorman, unde acţionar majoritar a fost fiul lui Liviu Dragnea, a fost trimis în judecată în octombrie 2017, alături de alte patru persoane. Acesta este judecat pentru folosirea cu rea credinţă a creditului societăţii, acuzaţia de complicitate la evaziune fiind clasată.

În dosar sunt investigate infracţiuni de evaziune fiscală şi de folosire, cu rea-credinţă, a bunurilor sau creditului de care se bucură societatea, într-un scop contrar intereselor acesteia sau în folosul lui propriu.

În luna august 2017, procurorii au făcut 80 de percheziţii, anunţând că 12 firme sunt implicate. Ilie Dragne a fost acuzat iniţial de complicitate la evaziune fiscală, dar apoi acuzaţia a fost clasată, el fiind trimis în judecată de Parchetul General pentru folosirea cu rea credinţă a creditului societăţii.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-27Parerea ta...

FREACA MENTA
27 Apr 2019

ALO ANAFUL , FINANTELE , GARDA , ATI PIERDUT SOCOTEALA ?????????? UNDE SUNT ACTELE ? A FII SAU A NU FII ? DORMITI IN CIZME ?
ANONIM
29 Apr 2019

Vedeti ca la Vaslui este un patron DRAGNEANU,sariti pe el ca are gaini curci rate gaste furate Este,, mafiot'' si neam cu DragneaPe plvanul care are atatea la dosar lasati l sa se prescrie faptele Nu va atingeti de homalau!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray