2019-10-15 04:33

IMAGINI cu criminala de la metrou. Unde au prins-o polițiștii

 |  09:34
IMAGINI cu criminala de la metrou. Unde au prins-o polițiștii

Femeia bănuită că ar fi împins o tânără pe linia de metrou în staţia Dristor a fost depistată de poliţişti în cursul nopţii şi este audiată de procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, în calitatea de suspect, a anunţat miercuri dimineaţă IGPR. Potrivit informațiilor oferite de oamenii legii, suspecta a fost prinsă în centrul Capitalei, în zona Unirii. Aceasta nu s-a opus reținerii, ea fiind condusă la sediul Poliției Capitalei pentru audieri.

La audieri, femeia care a împins o tânără în fața metroului, în stația Dristor 1, a fost incoerentă și nu a putut furniza anchetatorilor informații care să lămurească ce a motivat-o să comită crima. O ipoteză pe care se merge este că femeia a avut un conflict la serviciu, cu fosta ei șefă, iar din acest motiv ar fi prins ură pe femei. Nu este exclus nici ca femeia să aibă probleme psihice, scrie Libertatea.

Poliţia mulţumeşte ''tuturor pentru implicarea şi spiritul civic manifestat în acest caz'' şi dă asigurări că ''fiecare mesaj a fost analizat şi verificat de specialiştii instituţiei.

O tânără a murit, marţi seara, după ce ar fi fost împinsă de o femeie pe linia de metrou, în staţia Dristor 1. Femeia ar mai fi fost implicată anterior într-un incident cu o altă tânără, pe care a împins-o spre linia de metrou, însă aceasta nu a păţit nimic.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-13

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

ANONIM
13 Dec 2017

COTAR, UBER ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray