2019-07-22 15:11

Imagini INCREDIBILE. Primar PSD îl face PRAF pe Dragnea: ”Mergi la miting să-l aperi pe PENALUL Dragnea?”

 |  19:26
Imagini INCREDIBILE. Primar PSD îl face PRAF pe Dragnea: ”Mergi la miting să-l aperi pe PENALUL Dragnea?”

Acuzații incredibile împotriva mitingului și împotriva lui Liviu Dragnea vin chiar din sânul PSD. Primarul PSD din Cavnic, județul Maramureș, Vladimir Petruț consideră că această manifestație este pentru „penalul Liviu Dragnea”. Declarația a fost surprinsă cu un telefon mobil, într-un studio de televiziune local.

„Prostia asta de miting. Cum să faci un miting în capitala țării când tu conduci țara? Tu ai prefecți, primarii 80%, tu ai președinții de consilii județene, tu ai prim-ministrul, tu ai Guvernul României, tu ai Camera Deputaților, tu ai Senatul, poți face legi, poți să faci dezbateri publice (...) Sau mergi cumva să-l aperi pe penalul Dragnea? Domnul Dragnea este condamnat penal, este penalul Dragnea!”, a spus Vladimir Petruț, primarul PSD din Cavnic, județul Maramureș.

Întrebat dacă nu e președintele partidului din care face parte, edilul maramureșean răspunde: „Nu-i condamnat penal?”

„Nu poți să mergi să fii alături de un condamnat penal. Părerea mea e că acest miting e pentru iubitorul poporului condamnatul penal Liviu Dragnea”, a subliniat el.

Primarul din Cavnic a detaliat și alte probleme, organizatorice, ale acestui miting.

„Pleacă autocarul din Maramureș, trebuie să călătorească minim 10 ore, ajung seara la 6-7, pun oamenii în stradă patru-cinci ore, și-napoi îmbarcă-i în autocar. Oamenii ăia timp de o zi nu fac baie, nu folosesc un WC... Cum să folosești oamenii ca pe niște animale?! Chiar nu se gândesc?”, a mai spus Vladimir Petruț.

Mitingul organizat de PSD va avea loc sâmbătă, de la ora 20:00, în Piaţa Victoriei, şi oficial va avea ca temă „apărarea democraţiei şi a statului de drept”, a anunţat Liviu Dragnea după şedinţa de luni a Comitetului Executiv Naţional.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-06

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

PROROCUL
06 Iun 2018

REUSITA ACESTUI MITING ESTE CA, NICI MACAR JUMATATE DIN CEI CARE VIN LA BUCURESTI PENTRU A DEMONSTRA IMPOTRIVA LOR INSASI SA NU SA SE MAI INTOARCA PE VECI DE UNDE AU PLECAT....................................
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
06 Iun 2018

tot asa a facut si CEAUSESCU in 21 decembrie...miting cu oameni adusi de SECURITATEA comunista......exact asa face si porcul asta bolsevic deja condamnat si in curs de a da socoteala pentru restul de escrocherii//PSD istii probabil ca sunt frustrati ca-i conduce un mafiot din clica portocalie a lui Udrea si basescu
OCTAVIAN CăPățINă
06 Iun 2018

Bravo Maramureș, Bravo Vladimir Petruț! După pui de moroșan, să nu dai cu bolovan ....
HAIDUCU LU 7 CAI
06 Iun 2018

Acest om s-a saturat de minciuni si promisiuni din partea PSD si a ales acest moment oportun sa reactioneze sa se si vada acest lucru. Cinste lui ca a reactionat sincer si logic si a avut singe in instalatie fata de restul din PSD care sunt pupincuristi si nu au curajul sa se inpotriveasca ZEULUI dragnea . Succes , este foarte greu in ziua de azi sa fi corect si sa spui ceea ce crezi pentru ca deranjezi conducerea. Va trebuii sa posede un stomac de fier si inima de piatra sa suporte repercursiunile șacalilor si pupincuristilor care se vor napustii asupra lui. Cu siguranta va pleca din partid pentru ca va fi greu sa reziste in sleata PSD.
MITINGUL PSD
06 Iun 2018

ICEPUTUL RAZBOIULUI CIVIL .
@ANONIM
07 Iun 2018

milogule vei muri de foame slugoi al unui infractor.esti debil mintal si nu te angajeaza nimeni.iei in piata victoriei sa te vada lumea cine esti bai ratatule.vreti razboi va fi razboi .familii degenerate nu mai scapa lumea de voi.parte in parte facem cu voi sclavi imputiti paraziti ordinari.
@ANONIM
07 Iun 2018

iesi sa te vada lumea cine esti bai ratatule parazit nenorocit.sa ai o hartie igenica pe care sa scrii:eu sunt anonim prostul satului sluga unui infractor periculos numit dragnea liviu.
MAPISPEDRAC-NEA
07 Iun 2018

un borfas flausat si-a batut joc de o tara intreaga impreuna cu niste complici la infractiuni
BELINO
07 Iun 2018

PULITICA NU ARE MIROS . DACA SE INTIMPLA VRUN ACCIDENT CU AUTOCARELE ? CIT DE MULT SE INJOSESC OAMENI OBLIGATI PENTRU UN POST CALD CU FURACIUNI SI PE ALTI NEVINOVATI . A DRACU DE CONSTINTA SI IDEOLOGIE PROLETARA .
FREACA MENTA
10 Iun 2018

NUMAI BURTOSI , GRASI SI BAROSANI CARE NU LE MAI AJUNG NICI DOUA CURELE , IN JURUL BRIULUI .
AM VAZUT CE TI POATE MINTEA
11 Iun 2018

BAI cacanarule Ia spune ,te ai speriat asa i cand ai vazut atata lume de calitate care au venit sa sustina dreptatea si adevarul Daca plagiatoarea va fi data jos (si vafi data) sa va asteptati la ce emai rau Veti raspunde inclusiv cu puscaria incepand cu alogenul si plagiatoarea cea proasta mincinoasa si terminand cu baba makoveiIar Daca nu va astamparati mai venim odata si va fi exact ca atunci cand au venit minerii ai inteles putoare care posteaza sub n nume??
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Dragnea și PSD, copy paste la Adunarea Populară a lui Ceaușescu Mitingul PSD de la sfârșitul săptămânii trecute ne-a reamintit de Adunarea Populară din 21 decembrie 1989, iar imaginile din balconul Comitetului Central se regăsesc în proporție covârșitoare în secvențele din Piața Victoriei
11 Iun 2018 |

PUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray