2020-01-22 11:08

IMAGINI ȘOCANTE: momentul în care canotorul dinamovist Tudor Simionov e UCIS în Londra

 |  23:27
IMAGINI ȘOCANTE: momentul în care canotorul dinamovist Tudor Simionov e UCIS în Londra

Tudor Simionov şi-a pierdut viaţa într-un tragic incident din Londra, petrecut în noaptea de Revelion, în jurul orei ocale 5:30 (7:30 în România), canotorul roman încercând să oprească un grup de indivizi care au vrut să intre fără invitaţii la o petrecere exclusivistă.

Tudor Simionov a plecat în Anglia pentru a continua studiile şi a ajunge în vârf. "A vrut să continuie studiile, visa să devină CEO (n.r. - chief executive officer, adică Director General). A plecat mai întâi în Olanda să urmeze cursuri de Masterat, apoi s-a gândit că cel mai bine este în Anglia şi a plecat în UK, pentru a-şi urma visul şi a deveni CEO. Acolo, lucra, pentru că sunt scumpe cursurile şi îi mai lipseau nişte bani, era nevoie de nişte bani în plus", povesteste în exclusivitate pentru ProSport Ani Mironov, o buna prietena a lui Tudor.

"La 29 ani, el a început Facultatea de Marketing, la ASE. Avea un program infernal, de la 7:00 la 8:00, dimineaţa, avea antrenament, de la 8:00 la 17:00 mergea la serviciu, apoi de la 17 mergea la cursuri. În aceeaşi perioadă, mama lui, Rodica Simionov, fostă handbalistă, s-a îmbolnăvit. El a avut grjă şi de mama lui, până când aceasta a murit. Apoi, a terminat ASE-ul", povesteşte Ani Mironov.

Acasă, Tudor Simionov "avea situaţie materială bună", iar una dintre marile bucurii şi ambiţii ale lui era aceea de "a ajuta sportivii de la Ghermăneşti (n.red. - judeţul Ilfov): le ducea tricouri, mai făcea din când în când grătare pentru ei", îşi aminteşte Ani, care oftează. "Aşa era Tudor, săritor. Un om bun. Poate că dacă nu ar fi fost aşa şi nu ar fi sărit să îşi ajute colegii, ar fi fost în viaţă astăzi..."

Plecat la Londra cu prietena sa, Mădălina Anghel, Tudor Simionov visa la o familie: cei doi urmau să se căsătorească, dar şi să devină părinţi, a aflat şi presa britanică.

Lui Ani Mironov încă nu îi vine să creadă că prietenul cu care vorbise ultima dată cu cinci zile înainte de Crăciun a murit. El, Tudor Simionov, omul care, "într-o zi, în timp ce stăteam de vorbă în bucătărie, a văzut pe geam cum un bărbat agresa o femeie, în stradă. Şi s-a dus imediat să ajute".

“Acest atac șocant s-a soldat cu moartea unui bărbat și rănirea altor trei persoane. Faptul că atacul a avut loc în noaptea de Anul Nou a captat atenția. Echipa mea a vorbit cu numeroși martori, însă mai trebuie identificați și alții. Se crede că unele persoane au plecat de la locul incidentului, deși au fost martorii atacului, neștiind cât de grav este. Acum, după moartea lui Tudor Simionov și rănirea altor trei persoane, martorii trebuie să ne ajute cu declarații”, a declarat inspectorul de poliție Andy Partridge.

Prietena acestuia, Mădălina Anghel, a relatat, miercuri, pentru Evening Standard, că ei se mutaseră la Londra „pentru o viaţă mai bună” şi intenţionau să se căsătorească.

„În momentul de faţă nu mă pot gândi la el la timpul trecut. Era viitorul meu soţ şi am venit la Londra din România pentru o viaţă mai bună. Nu pot explica în cuvinte câtă durere simt. Era un om cu adevărat bun. Vorbeam cu bucurie şi entuziasm că vom avea copii împreună”, a spus ea cu emoţie.

Surse din cadrul Ambasadei României în Regatul Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord au declarat miercuri pentru Agerpres că naţionalitatea victimei nu poate fi confirmată până la emiterea unui certificat medico-legal de către medicul legist.

Secţia consulară şi ambasada au în atenţie un caz legat de o persoană care a fost ucisă în seara de 31 decembrie spre 1 ianuarie într-un incident survenit la o reşedinţă privată din Londra şi care, ”din informaţiile primite pe canale neoficiale, pare a fi cetăţean român”. ”Sunt date care apar în presă şi date pe care le avem urmare a legăturii cu autorităţile din Marea Britanie, dar nu este ceva confirmat oficial”, conform sursei citate.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-02

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

ANONIM
03 Ian 2019

PACAT CA A MURIT ASA TANAR DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray