2019-07-19 05:08

IMAGINILE ZILEI: Scandal pe muzică simfonică în Comisia pentru Coduri

 |  21:01
IMAGINILE ZILEI: Scandal pe muzică simfonică în Comisia pentru Coduri

Un nou scandal a izbucnit în Comisia pentru Coduri. Comisia parlamentară specială condusă de Florin Iordache s-a reunit pentru a continua dezbaterile la Legea 303/2004, privind Organizarea Judiciară. Însă în timpul dezbaterilor, s-a auzit muzică simfonica. Aceasta a reușit la un moment dat să acopere discuțiile.

De vină pentru incident se pare că este un ales USR. Steluța Cătăniciu i-a replicat acestuia să dea muzica mai tare. La rândul său, Florin Iordache a ținut să precizeze că: „Muzica vă ajută probabil la concentrare”.

Dimineață, comisia a avut o ședință de două ore în care au vorbit despre modificările propuse la cele două coduri penale pentru transpunerea Directivei Parlamentului European privind prezumţia de nevinovăţie. Șeful DIICOT și ministrul Justiției au fost prezenți la dezbateri. Astfel, ministrul Justiției a anunțat că daca Parlamentul nu va transpune directiva, atunci Guvernul va trebui să emită o OUG în acest sens. Acesta a adăugat că eventuala OUG nu se poate compara cu OUG 13.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-24

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

@ SALVAMAR
20 Dec 2017

Corect ....manelele sunt ptr porcii ce dorm pe pet.uri...si scrofele ce si.o trag în anus!!!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray