2019-10-23 01:08

În 2007, Niculae Bădălău a pus pistolul la frunte unui bărbat din Bolintin Deal

 |  11:36
În 2007, Niculae Bădălău a pus pistolul la frunte unui bărbat din Bolintin Deal

Scandalul din ultimele zile privind spargerea vilei de la Bolintin Vale a baronului PSD Niculae Bădălău și dispariatia unor bijuteri, a unor bani dar și a unui pistol a dat de lucru polițiștilor de la Inspectoratul Județean de Poliție Giurgiu.

Pe surse, s-a vehiculat că baronul giurgiuvean a fost amendat cu suma de 5.000 de lei pentru faptul că ținut pistoul în condiții necorespunzătoare. Însă, ceea ce se știe mai puțin este faptul Niculae Bădălău a mai fost, în anii trecuți, protagonistul unui scandal pornit tot de la pistolul său, dar rezultatul anchetei nu se știe nici până astăzi.

Campanie electorală cu pistolul la frunte

În 2007, baronul PSD de Giurgiu, pe atunci deputat, a pus pistolul la frunte unui bărbat din localitatea Bolintin Vale chiar în ziua alegerilor europarlamantare. Fostul deputat PDL, avocatul Dragoș Ujeniuc, a fost cel care a depus atunci o plângere penală împotriva lui Nicolae Bădălău, pe care îl acuza că a amenințat cu pistolul un simpatizant liberal democrat în ziua votului, iar prefectul de atunci al județului Giurgiu, Noruț Stănișteanu, a cerut atunci anchetă în cazul acestui incident.  „Libertatea" a relatat, pe 27 noiembrie 2007, cu lux amănunte în articolul „Campanie cu pistolul" acest incident de la Bolintin Deal. „Deputatul PLD Dragoș Ujeniuc a depus o plângere penală împotriva colegului său din Parlament, deputatul Nicolae Bădălău, pe care îl acuza că a amenințat cu pistolul un simpatizant liberal democrat în ziua votului. În replică, Bădălău a susținut atunci că a fost în legitimă apărare. Evenimentul a avut loc în localitatea Bolintin-Vale, din județul Giurgiu, chiar în ziua alegerilor europalamentare, duminică, 25 noiembrie. Ujeniuc spunea la acea vreme că un coleg de partid, Nicolae Mugurel, de 31 de ani, a trăit momente de groază atunci când deputatul PSD Nicolae Bădălău i-a pus pistolul la tâmplă, nervos că nu e de acord cu politica promovată de el. “Ce e mai grav este că organele de poliție nu au intervenit între cei doi', a adăugat Ujeniuc. Versiunea deputatului PSD este diferită. El nu neagă faptul că ar fi folosit pistolul în disputa sa cu Nicoale Mugurel, însă a făcut asta pentru a se apăra. ‘Era ora 10.30 și eram pe la Bolintin-Vale. În timp ce mergeam, am văzut agitație pe o stradă. I-am zis șoferului să oprească și când am coborât, trei haidamaci au sărit pe mine, unul dintre ei băgându-mi mâna în gât. De frică, am pus mâna pe pistol și i l-am lipit individului de frunte, spunându-i să mă lase în pace”. A fost legitimă apărare, a zis deputatul. Comisarul Nicolae Preda, de la Poliția Giurgiu, care se ocupa de acest caz, ne-a declarat că a intervenit pentru a aplana conflictul. Comisarul a precizat că el personal nu l-a văzut pe deputatul PSD cu pistolul în mână, dar câțiva subalterni i-au raportat că acesta a făcut uz de armă. El spune că mai multe detalii despre caz va putea da după ce se vor finaliza cercetările", a relatat la acea vreme Libertatea. Nici până azi nu se știe cum s-au finalizat cercetările în acest caz, dar la acea vreme prefectul de atunci al județului Giurgiu, Noruț Stănișteanu, a solicitat anchetă. În schimb, de la acel incident au trecut peste 11 ani, Bădălău s-a îndrăgostit de vânătoare, s-a caftit cu Marin Anton la o nuntă la Comana dar a obținut două mandate de senator, a fost președinte executiv al PSD și vicepreședinte al Senatului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-05Parerea ta...

ANONIM
05 Noi 2018

BAI ECSCROC NENOROCIT ORDINAR DE MARIN ANTON SA TE BATA DUMNEZEU CUM VA STI PENTRU NEMERNICIILE PE CARE LE-AI FACUT POPORULUI ROMAN , SCARBA ORDINARA CE ESTI SA MORI IN PUSCARIE SI COPII TAI SA AJUNGA SA CERSEASCA .......
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray