2020-01-21 01:01

În plin protest, transportatorii atacă din nou ASF: Sat fără câini! Solicităm intervenția Guvernului!

 |  14:16
În plin protest, transportatorii atacă din nou ASF: Sat fără câini! Solicităm intervenția Guvernului!

Uniunea Naționalã a Transportatorilor Rutieri din România solicită intervenția de urgență a Guvernului și a Parlamentului pentru a găsi soluții la problema RCA, de a verifica rolul ASF ca autoritate de supraveghere.

”Consiliul Concurenței precizeazã într-un rãspuns cãtre Uniunea Naționalã a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) cã Autoritatea de Supraveghere Financiarã (ASF) are pârghiile necesare pentru a controla piața RCA, dar cu toate acestea tarifele RCA pentru transportatorii rutieri au crescut de la 1.000 de euro în 2014, la 3.500 euro la final de 2015 și, în pofida sesizãrilor și dialogului cu autoritãți și asigurãtori, asigurarea RCA pentru camioane a ajuns sã coste peste 22.000 lei la clasa B0 dupã iulie 2016.

De ce ASF nu folosește aceste pârghii? Cine verificã dacã ASF își face treaba sau nu? Și dacã nu și-o face cine ia mãsuri? România, sat fãrã câini!

Este regretabil cã în loc ca autoritãțile sã fie parteneri pentru dezvoltarea mediului de afaceri din România, sprijinã punctual grupuri de interese care pentru profitul propriu sacrificã dezvoltarea economicã a României.

Prejudiciul creat în acest mod pare sã nu fie de interes pentru autoritãți și politicienii actuali deopotrivã, deoarece nota de platã va veni în primul rând firmelor cu capital românesc și altor politicieni aleși și autoritãți desemnate, care, chiar dacã vor fi reprezentate de aceeași oameni, vor gãsi explicații de ce nu au acționat la timp.

Se confirmã astfel încã o datã cã România a derapat serios de la valorile democratice și cã mediul politic ”ales” nu reprezintã interesele mediului de afaceri în general și ale cetãțenilor, ci creeazã sisteme de oprimare economicã ale agenților economici spre profitul uriaș ai unor prieteni, probabil finanțatori, prejudiciind România de o dezvoltare economicã normalã.

Solicitãm Parlamentului României sã verifice dacã ASF și-a îndeplinit rolul de autoritate de supraveghere!

Solicitãm intervenția de urgențã a Guvernului României, înainte ca lipsa de mãsuri din partea ASF în privința situației RCA sã conducã la situații nefaste, ireversibile!!” transmite Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri într-un comunicat pentru Puterea.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-09-05Parerea ta...

MAFIA IN FLOARE - COLABORARE
05 Sep 2016

TIGANUL DE MISU NEGRITOIU CARE A FURAT CU EI SI LEAFA DE 16 000 EURO PE LUNA , TRIMES IN COREIA DE NORD , TINTA PENTRU TUNURI . A FOST IN VECHEIA SECURITATE CU ISARESCU SI BANDITUL DE VACAROIU .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray