2020-08-04 15:24

În sfârșit, KOVESI îi răspunde FERM lui Sebi Ghiță

 |  19:27
În sfârșit, KOVESI îi răspunde FERM lui Sebi Ghiță

Deși a oferit mai multe interviuri presei în aceste zile, Laura Codruța Kovesi nu a răspuns direct la acuzațiile aduse de Sebastian Ghiță. Joi seara, la TVR, șefa DNA a oferit mai multe detalii.

”(Exista posibilitatea ca Sebastian Ghita sa prezinte poze, documente cu dvs?) Nu am fost prietena si nu sunt prietena cu inculpatul Sebastian Ghita. Nu l-am intalnit decat la evenimente publice, unde nu controlez lista de invitati.

(Va temeti ca S. Ghita v-ar putea santaja cu ceva?) Nu. Exclus sa ma poata santaja cineva vreodata.

Nu intru un dialog cu un inclupat fugar. Atacurile inclupatilor vor sa decredibilizeze sistemul.

(Intrebata daca este ofiter al unui serviciu de informatii) Exclus, nu sunt ofiter al niciunui serviciu de informatii, nici intern nici extern. Sunt minciuni, afirmatii calomnioase.

In niciun caz nu demisionez. Pentru ce, ca am deranjat niste inculpati care furau statul?

Niciodata nu am aranjat dosare. niciodata nu am discutat despre aranjarea de dosare cu nimeni. nici cu presedintele Romaniei, cu nimeni. Discutiile cu presedintele Romaniei au fost intotdeauna institutionale.” a declarat Kovesi la emisiunea Emmei Zeicescu de la TVR.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-19Parerea ta...

GIGOLO GHITA
19 Ian 2017

DAR AI FACUT PAGUBA STATULUI ROMAN DE PESTE 1 000 MILIARDE EURO . AI AMINAT LA NESFIRSIT MII DE DOSARE SI ALTELE CARE SINT LA NAFTALINA .
UN CETATEAN
19 Ian 2017

Nici un ofiter acoperit NU va spune ca ESTE OFITER. Atunci cand este recrutat semneaza ca, NU va divulga relatia cu CIA. ASTA E SITUATIA....NU DECLARI DESI ESTI...SI PRIMESTI ...CE DORESTI...ADICA BANI CA SA SERVESTI.....
CROCODILUL FLAMAND
19 Ian 2017

PENTRU CEI CARE NU STIU..............SECURISTII KGB DIN CLIUCA TERORISTA A LUI ILESCU-BRUCAN SUNT DUBLI AGENTI CIA-KGB DIN 1990........VEZI TOATE GOLANELILE CU MICROSOFT-SIVECO.......ETCETERA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz