2019-07-23 08:05

Încă o LOVITURĂ pentru DNA în dosarul lui Ioan Oltean

 |  11:40
Încă o LOVITURĂ pentru DNA în dosarul lui Ioan Oltean

Instanţa supremă a restituit la DNA dosarul în care este inculpat, printre alţii, şi fostul lider PDL Ioan Oltean, acuzat de complicitate la abuz în serviciu, pe motiv că actul de sesizare al DNA conţine nereguli, rechizitoriul nefiind corect.

Oltean a fost trimis în judecată în 2016 de procurorii anticorupție alături de Crinuța Dumitrean, fost președinte al Autorității Naționale pentru Restituirea Proprietăților (ANRP), într-un dosar privind acordarea unor despăgubiri supraevaluate pentru un teren din municipiul Pitești, prejudiciul ridicându-se la aproape 100 de milioane de lei, potrivit evz.ro.

Ioan Oltean este acuzat de complicitate la abuz în serviciu cu consecințe deosebit de grave dacă funcționarul a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, iar Crinuța Dumitrean de abuz în serviciu cu consecințe deosebit de grave.

În același dosar au mai fost trimiși în judecată opt inculpați, cei mai mulți fiind la data comiterii faptelor membri ai Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despăgubirilor din cadrul ANRP.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-02-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray