2019-10-16 14:57

Încă o PLÂNGERE PENALĂ împotriva lui Kovesi: oamenii anchetați de DNA o acuză pe Kovesi de REPRESIUNE NEDREAPTĂ

 |  11:04
Încă o PLÂNGERE PENALĂ împotriva lui Kovesi: oamenii anchetați de DNA o acuză pe Kovesi de REPRESIUNE NEDREAPTĂ

Oamenii care au fost anchetați de DNA și ulterior condamnați de judecători la ani grei de pușcărie revin acum pe val și intră în malaxorul plângerilor penale făcute pe numele fostei șefe DNA, Laura Codruța Kovesi. Dorin Lazăr Maior, condamnat la 7 ani de închisoare cu executare și soția acestuia Maior Florina au depus plângere penală împotriva Laurei Codruța Kovesi la Secția de Investigare a Infracțiunilor din Justiție.

Cei doi o acuză pe Kovesi de represiune nedreaptă, cercetare abuzivă, favorizarea făptuitorului și abuz în serviciu. În ciuda acestor acuzții, de reținut că o instanță de judecată a confirmat rechizitoriul DNA și a dispus condamnare cu executare.

Dorin Lazăr Maior, preşedintele Blocului Naţional al Revoluţionarilor, a fost condamnat la şapte ani de închisoare cu executare pentru şantaj, în dosarul "Romexterra", în acelaşi dosar fiind condamnat şi omul de afaceri Ovidiu Tition, la 5 ani de închisoare, a decis Judecătoria Târgu Mureş.

Dorin Lazăr Maior, Ovidiu Tition, Florina Aprofira au fost trimişi în judecată în 2006 de procurorii DNA Braşov, fiind acuzaţi că ar fi şantajat doi oameni de afaceri braşoveni, printre care şi pe fostul director adjunct de la Romexterra Bank Braşov Mihai Maţepiuc, pentru modul ilegal în care se acordau credite la banca respectivă. Maior i-ar fi ameninţat pe cei doi oameni de afaceri că îi va denunţa dacă nu primeşte de la fiecare câte un milion de lei.

SIIJ a confirmat faptul că plângerea a fost înregistrată, scrie stiripesurse.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-30

Mai multe imagini:
Încă o PLÂNGERE PENALĂ împotriva lui Kovesi: oamenii anchetați de DNA o acuză pe Kovesi de REPRESIUNE NEDREAPTĂ
zoom




Parerea ta...

ROMANIA TREZESTE-TE
30 Mar 2019

PANA DE CURAND JUSTITIA AVEA REZULTATE COLORATE IN GALBEN..... ACUM SUNT MARONII...............CURIOS E CE CULOARE URMEAZA......FIE CI O FI DAR SA NU MAI FIE TOT UN KKT...........
MATA HARI DE PLESCOI
01 Apr 2019

CE VREI BA . UMBLA SI EA CU HANDRALAUL DE LA SSP SI IN TIMPUL SERVICIULUI SI IN CASA STATULUI , PLATITI DE STAT . DAR SI MASINA BAROSANA PLATITA DE STAT . ARE SI EA TOATE DOSARELE LA TOTI MAFIOTI SI AU FOST DATE DE ACUM 5 - 6 ANI LA ALTE SERVICI . A FACUT SI EA O PAGUBA DE PESTE 100 MILIARDE EURO SI DISTRUGEREA ECONOMIEI . MAI MULT DE CIT PACEPA . UDREA ESTE NEVINOVATA PE LINGA EA SI FUNCTIA EI
MAFIA PROCURORILOR OUT !
01 Apr 2019

La puscarie cu paraditoarea! Procurorii nu sunt magistrati!
Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE


STARBAG




Saray