2020-02-18 17:18

Încă un OM a murit înecat la MARE. A şaptea VICTIMĂ din această vară

 |  10:42
Încă un OM a murit înecat la MARE. A şaptea VICTIMĂ din această vară

Toată scena tragică s-a petrecut la Eforie Sud sub ochii soţiei şi ai copilului, aflaţi pe plajă. Deşi bărbatul a fost scos din apă de salvamari şi resuscitat aproape o oră, medicii au fost nevoiţi din păacate să constate şi să declare decesul, scrie tvr.ro.

Timp de câteva zeci de minute, medicii de la ambulanţă au încearcat să îl readucă la viaţă pe tânărul scos din mare de salvamari. Timpul mult prea mare petrecut în apă şi loviturile survenite în urma impactului cu stabilopozii au făcut ca misiunea medicilor să se încheie tragic. Chiar dacă inima bărbatului nu răspundea la injecţiile cu adrenalină, doctorii au continuat minute bune manevrele de resuscitare.

A ignorat atenţionările

Bărbatul venise la plaja cu soţia, copilul şi câţiva prieteni. Toată ziua fusese arborat steagul roşu, semn că scăldatul era interzis, iar salvamarii îşi terminaseră programul. Ieri, în toate staţiunile de pe litoral a fost arborat steagul roşu. Însă tânărul nu intrase în apă de trei zile şi nu a mai rezistat tentaţiei. A fost surprins de valuri şi tras de curenţi spre dig. Un turist aflat pe plajă l-a vazut şi a încercat să îi sară în ajutor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-07-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine