2019-10-15 19:25

Încă un tâlhar în libertate, cu bunăvoinţa instanţei

 |  19:18
Încă un tâlhar în libertate, cu bunăvoinţa instanţei

Dupăaproape patru luni de investigaţii, poliţiştii Secţiei 2 din Capitală au reuşitsă dea de urma unui tâlhar, care, în luna iunie a jefuit o casă de schimbvalutar. Prezentat instanţei cu propunerea arestării preventive, magistraţii audecis ca individul să fie cercetat în stare de libertate.

Joidimineaţă, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie au reţinut un tânăr de 24 de ani, MariusCristian Cârneanu din Capitală. Acesta, spun anchetatorii, ar fi autorul unei tâlhăriicomise la sfârşitul lunii iunie la o casă de schimb valutar situată în sectorul1 al Capitalei de unde ar fi furat 21.000 de lei. Individul a fost reţinutpentru 24 de ore, timp în care poliţiştii au adus toate probele necesare.Vineri, Marius Cristian Cârneanu a fost prezentat instanţei cu propunerea dearestare preventivă. Magistraţii au decis că arestarea este o măsură prea aspră,considerând că interdicţia de părăsire a localităţii este îndestulătoare, iar individulpoate fi cercetat în libertate. Prejudiciul nu a fost recuperat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638945-11-17Parerea ta...

DRUMALEX
21 Oct 2010

Rusine instantei ce a putut lasa un asa talhar in libertate, rusine pentru aceasta tara condusa de hoti si infractori, as dori ca cei ce au dat acest verdict sa aibe si copii sau familia lor parte de asa ceva si atunci sa vada ce este in sufletul fiecarui om si familia acestuia cand trece prin aceasta situatie. Am auzit despre acest caz, este o casa de schimb valutar din Pipera , sa facut si reconstituire saptamana trecuta, a fost atacata o fata de 32 ani ce are 2 copii mici acasa, SPAGARII
DRUMALEX
21 Oct 2010

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray