2020-02-17 12:30

Incendiar! „Grav bolnav” (pe motiv de destituire), omul lui Bădălău de la DRDP îşi petrece concediul MEDICAL în... Grecia!

 |  15:57
Incendiar! „Grav bolnav” (pe motiv de destituire), omul lui Bădălău de la DRDP îşi petrece concediul MEDICAL în... Grecia!

Este vorba despre Daniel Dinu, care, la aflarea veştii că va fi destituit din fruntea DRDP Bucureşti, a intrat, subit, în concediu medical. Concediu pe care îl petrece, însă - alături de soţie (deputatul PSD de Giurgiu Elena Dinu) - pe plajele însoritei Grecii

Şi, probabil pentru că acest concediu medical a „redus drastic” veniturile familiei, domnul Dinu, alături de soţia sa - doamna deputat PSD de Giurgiu Elena Dinu - a plecat din ţară prin Vama Giurgiu fără a plăti taxa de pod.

S-a întâmplat duminică dimineaţă în jurul orei 5, când soţii Dinu au apelat la sprijinul şefului punctului ACI din Vama Giurgiu, care, la rândul său, a intervenit pe lângă şeful de tură de la Poliţia de Frontieră, astfel încât familia Dinu să nu mai plătească taxa de pod, ca orice „muritor de rând”.

Erau, se pare, foarte grăbiţi să ajungă în Grecia, pentru a-şi serba ziua de naştere (atât Daniel, cât şi Elena Dinu sunt născuţi în aceeaşi zi - 7 august).

Au ajuns cu bine şi, din fotografiile deja apărute, se pare că de distrează de minune.

Doar că domnul Dinu a uitat - probabil - că este „bolnav”. Atât de bolnav, încât un medic i-a eliberat un certificat de concediu medical imediat ce s-a aflat că ar urma să fie destituit de la conducerea DRDP. Să-i fi recomandat acelaşi medic o „cură de recuperare” în Grecia?

Posibil... Cert este, însă, că Daniel Dinu se distrează acum în Grecia, fiind în concediul medical plătit de statul român.

Şi dacă ne reamintim că soţii Dinu ocupă locuri „de top” pe lista favoriţilor lui Bădălău, concluzia este una amară: asta-i România PSD-ului!


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-11Parerea ta...

GHEORGHITA
07 Aug 2019

Nu stiti d-voastra , s-a dus in Grecia sa se trateze, ca doar stie ca in Romania trebuie sa dai ciubuc. In Grecia , ca tourist dintr-o tara a UE , poti trata urgentele fara sa platesti .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine