2020-06-03 13:21

INCENDIUL criminal din Buzău. Iubitul tinerei găsite carbonizată, suspectul principal. MOTIVUL este șocant!

 |  21:25
INCENDIUL criminal din Buzău. Iubitul tinerei găsite carbonizată, suspectul principal. MOTIVUL este șocant!

Un tânăr în vârstă de 21 de ani, suspectat că a provocat un incendiu într-un apartament din municipiul Buzău, în urma căruia prietena sa a fost găsită carbonizată, a fost reţinut, sâmbătă, sub acuzaţia de omor calificat. Potrivit unor surse judiciare, tânărul ar fi mărturisit că s-a certat cu prietena sa vineri noaptea, după care a pus benzină şi a dat foc apartamentului. El a fost audiat alături de fosta iubită.

Suspectul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat duminică instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Un incendiu violent a izbucnit, sâmbătă dimineaţă, într-un apartament situat la etajul al nouălea al unui bloc din zona centrală a municipiului Buzău. Circa 30 de persoane au fost evacuate din imobil, o tânără de 22 de ani fiind găsită carbonizată.

"Incendiul a fost anunţat de către vecini, la faţa locului s-au deplasat trei echipaje de stingere, un echipaj de prim ajutor şi o autospecială de intervenţie la înălţime, acesta din urmă neputând fi folosită din cauza configuraţiei zonei", a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al ISU Buzău, George Creţu.

Incendiul s-a manifestat cu flacără şi degajare intensă de fum, după localizare fiind identificată o victimă carbonizată, a precizat sursa citată.

Fata, care avea 21 de ani, a fost găsită decedată, sâmbătă dimineața. Tânăra stătea singură în locuinţă, deoarece mama ei lucrează în Italia. Vineri seara, Valentina Daniela Nica ar fi organizat o petrecere în apartamentul de la ultimul etaj iar conform unor vecini, în timpul nopţii, din locuinţă s-ar fi auzit certuri şi o bubuitură. Apartamentul fusese cumpărat de mama ei, divorţată, în urmă cu trei ani. Femeia este cameristă la un hotel în Sardinia, Italia.

Valentina și Anisia aveau o relație cu același băiat și au aflat una de cealaltă. Cea de-a doua iubită a lui Cosmin ar fi mers seara trecută acasă la Valentina. S-au pozat împreună și i-au trimis fotografia presupusului iubit al lor. Acesta s-a enervat și a început să le amenințe. În scurt timp, Cosmin ar fi ajuns acasă la Valentina. A început un scandal uriaș, tânărul ar fi bătut-o până când aceasta și-a dat ultima suflare. Nu era prima dată când Cosmin ar fi bătut-o pe Valentina. După ce a comis crima, Cosmin ar fi incendiat locuința, dar nu înainte de a luat câinele Valentinei, din milă ca acesta să nu ardă de fiu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine