2020-07-09 05:28

Incendiul de la fabrica de vopseluri din Neamţ, generat de manipularea greşită a solvenților de către un angajat

 |  14:13
Incendiul de la fabrica de vopseluri din Neamţ, generat de manipularea greşită a solvenților de către un angajat

Incendiul de luni de la fabrica și depozitul de vopseluri din Săvinești, s-a produs din cauza manipulării greşite a solvenţilor de către un angajat, potrivit primei expertize a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Neamț. O persoană a murit, iar alta a fost rănită în urma incendiului.

Potrivit sursei citate, un angajat a turnat o cantitate mai mare de solvent dintr-un recipient în altul. Astfel, punga de gaze care s-a format în urma acestei operațiuni s-a autoaprins din cauza temperaturii ridicate din hala de producție.

Atât hala, cât și fabrica Vestel Săvinești au fost distruse complet, în urma incendiului, pagubele fiind estimate la aproximativ 300.000 de euro. Administratorul societății a precizat că firma era asigurată.

Pompierii au intervenit pentru stingerea flăcărilor mai bine de cinci ore. Intervenţia lor a fost îngreunată de faptul că la fabrică nu se aflau hidranți, iar autospecialele s-au aprovizionat din zona unei benzinării.

Un muncitor în vârstă de 32 de ani, a murit în urma incendiului, iar un inginer, care a încercat să își salveze colegul, a suferit arsuri la mâini și la față.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-08-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz