2020-08-07 01:43

INCIDENT ȘOCANT: trei oameni ÎMPUȘCAȚI aproape de casa Gabrielei Firea

 |  12:03
INCIDENT ȘOCANT: trei oameni ÎMPUȘCAȚI aproape de casa Gabrielei Firea

Pe fondul unui conflict mai vechi și al consumului de alcool, un bărbat a tras asupra unui grup de persoane cu un pistol airsoft, după o discuție aprinsă în fața casei agresorului. Incidentul s-a produs sâmbătă noapte în Volntari, județul Ilfov, aproape de casa Gabrielei Firea. Trei persoane la spital.

Pe fondul unui conflict mai vechi, dar și al consumului de alcool, un bărbat a tras, sâmbătă noapte, asupra unui grup de persoane în urma unei discuții aprinse purtate în fața casei agresorului, unde se afla cu tatăl și fratele său.

Trei persoane au fost rănite ușor,acestea ele fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Incidentul a avut loc în orașul Voluntari, din județul Ilfov, unde primar este Florentin Pandele, soțul Gabrielei Firea, cel care și-a anunțat candidatura la prezidențiale, potrivit stiripesurse.ro.

Agresorul a fost audiat, dar nu au fost luate măsuri preventive pe numele acestuia.

În prezent, procurorii cercetează toate persoanele implicate, fiind deschis dosar penal pentru încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice, informează Poliția Ilfov.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz