2020-08-04 21:13

INCREDIBIL. 2.000 de angajați ai TVR stau în frig, din cauza dezinformării și amatorismului managerial al Doinei Gradea

 |  17:24
INCREDIBIL. 2.000 de angajați ai TVR stau în frig, din cauza dezinformării și amatorismului managerial al Doinei Gradea

Președintele – director general al Societății Române de Televiziune, Doina Gradea, a declarat la audierea din această săptămână, de la Comisia de cultură a Camerei Deputaților, că încălzirea în clădirile televiziunii publice se face cu o centrală veche de aproximativ 50 de ani, care funcționează de șase ani fără aviz de la ISCIR.

„Centrala care furnizează căldură, care are o vechime de circa 50 de ani, funcționează fără aviz ISCIR (Inspecția de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune și Instalațiilor de Ridicat - n.r.) de șase ani. Nu trebuie să căutăm vinovați, dar acolo a fost ceva de domeniul penalului, după părerea mea, și cred că mă ajută legea să funcționez cu centrală fără aviz ISCIR, dar să descoperi, să ți se ascundă aceste lucruri, este îngrozitor, este bombă. Nu a fost în intenția mea să blochez, nu am blocat absolut nimic", a spus Gradea.

Totodată, la același audieri, un deputat USR a precizat că în clădirile de la TVR jurnaliștii "îngheață de frig", deși, în luna iunie, Consiliul de Administrație a votat repararea unui cazan. Potrivit informațiilor noastre, Doina Gradea i-a dezinformat grosolan pe membrii Comisia de cultură a Camerei Deputaților, în ceea ce privește situația centralei termice de la TVR. “Actuala centrală termică de la TVR este autorizată ISCIR până în toamna anului 2019. În plus, cazanele care furnizează agentul termic pentru TVR au fost schimbate în 2005. Dar, marea problemă nu este centrală termică, ci oamenii aduși în TVR de Doina Gradea, care sunt prietenii ei apropiați, și au fost puși pe funcții de conducere deși n-au habar de ce înseamnă să administrezi televiziunea publică. Este cazul lui Cristian Văileanu, coordonator cu atribuții de director Direcția Studiouri Centrale, care susține că este inginer, dar în TVR se știe că este economist, sau cum este cazul lui Gheorghe Pereș, numit coordonator cu atribuții de șef serviciu la Serviciul Logistică, care este de profesie tehnolog. Ori acești doi oameni au fost puși în funcții cheie de Doina Gradea, dar n-au habar de problemele tehnice ale TVR. Și așa s-a ajuns ca peste 2.200 de angajați să stea în frig. Și vor mai sta în continuare în frig, că n-au habar de cum se pot rezolva problemele tehnice privind centrala sau cazanele. E amatorism total în TVR”, a precizat, pentru PUTEREA  unul dintre cei vechi angajați ai TVR. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-12-07Parerea ta...

TVR E O HAZNA.....
07 Dec 2018

.......identica cu a lui voiculescu si ghita. A fost politizat de mafia psd de la director la portar. De mult nu mai urmaresc HAZNAUA TVR.
ANONIM
08 Dec 2018

SI 15 - 20 MII EURO LEAFA , PLUS FURTURILE . SANDRU - VILCOV , DINESCU SI ALTI
ANONIM
08 Dec 2018

Puscariasul voiculescu l-a infiltrat pe slugoiul cristache in tvr si a transformat tvrul in CLOSET PUBLIC. RUSINEBORFASILOR.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz