2019-10-23 16:33

INCREDIBIL: CFR a reparat pilonii de rezistență ai Podului Constanța doar cu ...glet

 |  23:44
INCREDIBIL: CFR a reparat pilonii de rezistență ai Podului Constanța doar cu ...glet

La câteva zile după ce presa a arătat starea de degradare avansată în care se află Podul Constanța din Capitală, CFR Infrastructură a găsit o soluție rapidă. Nu pentru reparații, ci doar pentru "cosmetizarea" podului. Peste fierul beton au aplicat un glet folosit în construcții.

Pentru a acoperi găurile din structura de rezistență a podului, reprezentanții CFR au dat un glet peste o plasă folosită în construcții, transmite TVR.

Specialiștii în drumuri și poduri spun că, în mod normal, orice lucrare se face în baza unui raport de expertiză tehnică. Ei speră că administratorul podului, în cazul de față, CFR Infrastructură, are acest document.

Deși am încercat în mai multe rânduri să obținem un punct de vedere oficial, reprezentanții CFR nu au putut fi contactați ca să ne spună ce fel de lucrări au făcut până acum.

Ultimul comunicat al companiei, din urmă cu câteva zile, arată că lucrarea de "intervenție" va începe în luna mai.

Compania mai preciza că, pentru "repararea" propriu-zisă a podului, a fost prevăzut un deviz de peste 5 milioane de lei.

O licitație ar fi programată după jumătatea anului.

Podul Constanța a fost construit în 1938, în doar 5 luni. De atunci a fost reparat o singură dată, la sfârșitul anilor ‘80.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-01Parerea ta...

FREACA MENTA
01 Mai 2018

IAR CU TEHNICA SI HOTIILE DE ACUM , I-L TERMINA IN 7 - 8 ANI . SA VEDEM PE UNDE VA TRECE TRAFICUL RUTIER SI FEROVIAR IN TIMPUL REPARATIEI DE 7 ANI . SE PREGATESTE INPREUNA CU PRESA , ALTA SOPIRLA .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray