2019-11-19 03:01

Incredibil! Corpul de Control al MAI sigilează mașina personală a unui inspector șef de Poliție!

 |  21:02
Incredibil! Corpul de Control al MAI sigilează mașina personală a unui inspector șef de Poliție!

S-a întâmplat la Giurgiu, acolo unde, după o lungă perioadă în care Inspectoratul de Poliție a fost condus de interimari, instituția are, în sfârșit, un inspector șef numit în urma unui concurs.

Numai că noul inspector șef nu este, se pare, pe placul conducerii politice a județului, care, încă din prima zi de activitate, a și început ”șicanele” la adresa sa. Prima ”lovitură”: o serie de sesizări înaintate de prefectul județului conducerii Ministerului de Interne. Conducere care a trimis la Giurgiu Corpul de Control, aflat în subordinea directă a ministrului Carmen Dan. Numai că cei veniți în control la IPJ Giurgiu au dat dovadă de exces de zel. Găsind mașina personală a inspectorului șef (care era plecat chiar la o convocare a Ministrului de Interne) în garajul instituției, aceștia i-au pus sigiliu! Fără vreo explicație și fără vreo bază legală… Oare acesta este modul în care se dorește a fi condusă Poliția în România?

Oare tot politic este și motivul pentru care același Minister de Interne întârzie numirea definitivă a comisarului șef Cătălin Georgescu la conducerea IPJ Giurgiu? Și tot despre politică să fie vorba și în alegerea unui prefect de Giurgiu obedient lui Niculae Bădălău, care - ca să-l cităm chiar pe senatorul giurgiuvean - ”să nu ciripească la DNA și să execute întocmai ordinele?”


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-18Parerea ta...

ANONIM
22 Noi 2018

Cum sa existe NORMALITATE in societatea romaneasca cand la varvul structurilor statului e intuneric bezna...???
ANONIM
22 Noi 2018

Corpul de Control al MAI sigilează mașina personală a unui inspector șef de Poliție PENTRU CA ATAT II DUCE CAPU DEOARECE ARE F. MULTI PAPAGALI, DINOZAURI, ETC
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray