2020-02-18 03:54

INCREDIBIL. Cum a justificat funcţionara DSP decizia de a-i acorda parafă de MEDIC italianului IMPOSTOR

 |  15:41
INCREDIBIL. Cum a justificat funcţionara DSP decizia de a-i acorda parafă de MEDIC italianului IMPOSTOR

Ministrul Sănătăţii Sorina Pintea a relatat, miercuri, motivele care au stat la baza eliberării parafei DSP pentru falsul medic italian. Potrivit ministrului, funcţionara a justificat că a dat parafa "din milă". Matteo Politi a fost prins astăzi în timp ce încerca să fugă din ţară.

Sorina Pintea, ministrul Sănătăţiia relatat, într-o intervenţie la Europa FM: "Ştiţi care a fost replica funcţionarei de la DSP când a fost întrebată de ce a făcut acest lucru? Din milă - aşa a răspuns! N-am înţeles de cine i-a fost milă şi cine i-a indus această milă. Vreau mai întâi să văd documentele, să văd dacă efectiv a intrat în sala de operaţie, dar există mărturii că a făcut-o. Poate era un talent nativ…", citeaza Mediafax.

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) anunţă că parafa chirurgului fals italian a fost eliberată în data de 23 martie 2018 de Biroul de Informatică şi Biostatistică Medicala, precizând că a fost demarată o anchetă internă privin verificarea modului în care a fost eliberată.

Sursa citată mai arată că funcţionarul public menţionat a fost mutat disciplinar, urmând ca până la finalizarea cercetării să-şi desfăşoare activitatea în cadrul altui compartiment.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine