2020-07-03 23:15

INCREDIBIL: „Groparul” Oltchimului, remunerat lunar la CSM București, pe persoană fizică, cu peste 4.000 de euro

 |  18:58
INCREDIBIL: „Groparul” Oltchimului, remunerat lunar la CSM București, pe persoană fizică, cu peste 4.000 de euro

PUTEREA a semnalat, de mai multe ori, faptul că de câțiva ani Clubul Sportiv Municipal (CSM) București este „stat în stat” și sac fără fund, unde nimeni nu dă socoteală pentru risipirea „fără numar” a banilor bucureștenilor.

În urmă cu un an, directorul CSM București, Gabriela Szabo,a făcut o mutare controversată impunându-l în fruntea compartimentului „Handbal”, printr-un contract pe PFA, pe Andrei Nicolae Luca, mai cunoscut ca soțul fostei mari jucătoare Steluța Lazăr-Luca. Acum, după ce CSM București a ratat toate obiectivele importante ale sezonului competițional recent încheiat, Gabriela Szabo vrea să scape de el, dar acesta se agăță cu disperare de scaun și amenință cu procese dacă nu își primește toți banii până la sfârșitul anului, adică vreo 19.000 de lei, pe lună, ceea ce reprezintă vreo 4.100 de euro.

Team manager bun doar la schimbat în serie antrenori și jucătoare

Impunerea lui Andrei Luca, de către Gabriela Szabo,  în fruntea handbalului de la CSM București, e ca și cum ai pune lupul paznic la oi, adică ți-ai băgat mortul în casă. De ce? Pentru simplul fapt că Nicolae Luca are un CV de cascadorii râsului, bine „împănat” cu performanțe dezastruoase și multe secvențe de cameleonism, fățărnicie, fitilism și lucrături pe la spate. Andrei Nicolae Luca a aterizat la CSM București în 2015, ca team manager al echipei feminine de handbal, adus de mână de către excentricul fost director al clubului Constantin Căliman, chiar în sezonul când echipa feminină câștiga Liga Campionilor Europeni. Imediat după acea performanță unică, Luca începe să-și facă simțită prezența în viața clubului, așa cum proceda la HCM Oltchim Rm Vâlcea, adică să schimbe antrenorii ca pe cămăși și jucătoarele precum șosetele, ceea ce înseamnă bani peste bani, pentru transferuri și comisioane pe măsură. S-au cheltuit bani fără număr că, deh, nu dădea de la el! Însă, la sfârșitul lunii mai 2019, contractul său de team manager al echipei de fete a expirat. Dar, printr-o șmecherie administrativă el mai are încheiat cu CSM București, prin intermediul unui PFA, un contract cu clubul finanțat din banii bucureștenilor până la sfârșitul acestui an. Pe baza acestui contract, PFA-ul încasează lunar suma 19.000 de lei, adică circa 4.100 de euro. 

Dat afară din Poliție pentru că n-a avut grijă de un câine 

Trebuie subliniat că Andrei Nicolae Luca este cel care se afla în fruntea clubului Oltchim Rm. Vâlcea atunci când acesta s-a desființat. Tot Andrei Luca este cel care a refuzat să dea bucureștenilor vreun bilet la finala Ligii Campionilor la handbal feminine, care a avut loc în vara lui 2010 în Sala Polivalentă din Capitală. În schimb, în 2012, Andrei Luca îi mulțumea primarului arestat Sorin Oprescu pentru spijinul financiar de 200.000 de euro acordat Oltchimului, din banii bucureștenilor. Puțină lume știe cum a ajuns Andrei Luca în lumea handbalului românesc. El a ajuns prin căsătoria cu Steluța Lazăr, după ce a fost dat afară din Poliție pe ușa din dos. Cu ani în urmă, Andrei Luca era subofițer de poliție în Râmnicu Vâlcea și patrula prin oraș împreună cu un câine polițist. Într-una din zilele când patrula, a intrat într-un bar din oraș, legând câinele de gard. Câinele a scăpat de unde a fost legat și, fiind dresat, s-a dus glonț la ușa comandantului Poliției. Atunci, comandantul l-a întrebat pe Luca și pe cel care era cu el, unde este câinele. Cei doi subofițeri au început să dea din colț în colț și, la ceva timp, au fost scoși din Poliție. După ce a fost dat afară, ca urmare a intervenției soției sale la directorul Oltchim de atunci - Constantin Roibu, Andrei Luca a ajuns băgător de seamă la echipa de handbal, cărându-i geanta președintelui de atunci al clubului - Ioan Gavrilescu, care, ulterior, l-a recomandat la CSM Bucuresti.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-18Parerea ta...

RO STAT MAFIOT
19 Iul 2019

TOATE BUGETELE TARII SUNT PE PANA NAROZILOR, TICALOSILOR, BANDITILOR ETC CARE DISPUN LA DISCRETIE CE VOR FAC CU ELE......
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz