2020-03-29 02:58

INCREDIBIL. Guvernatorul Deltei Dunării se roagă de pescari să nu pescuiască

 |  14:56
INCREDIBIL. Guvernatorul Deltei Dunării se roagă de pescari să nu pescuiască

Ion Munteanu, noul guvernator al Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării (ARBDD) a transmis recent către două asociații de pescari o adresă incredibilă (vezi documentul în facsimil), care oricând poate intra în Cartea Recordurilor.

Pe 16 februarie 2020, guvernatorul Ion Munteanu a transmis Federației Organizației de Pescari din Delta Dunării și Federației Organizației de Producători de Pește din Delta Dunării o dispoziție scrisă în care precizează că „Având în vedere că Ordinul de prohibiție pentru anul 2020 se află în aprobare interministerială (Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor și Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale), vă supunem atenției prevederile acestuia pentru specia Esox Inclus (știucă), respectiv perioada de prohibiție fiind de la data intrării în vigoare a Ordinului până la 15 martie inclusiv”. Totodată, guvernatorul ARBDD menționează în adresă, negru pe alb, că „vă rugăm să luați în considerare posibilitatea respectării acestei prevederi, atât de către pescari cât și de către PD/CPV-uri, chiar dacă ordinul nu a fost încă publicat”. Practic, guvernatorul Ion Munteanu se roagă de pescari să nu pescuiască la știucă până pe 15 martie 2020, pe motiv că ordinul de prohibiție nu este emis încă de cele două ministere. Incredibil, dar adevărat!


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-21

Mai multe imagini:
INCREDIBIL. Guvernatorul Deltei Dunării se roagă de pescari să nu pescuiască
zoom
Parerea ta...

LOGICA ESTE MINUNATă
22 Feb 2020

Toleranța este una dintre caracteristicile frumoase ale agenților noștri de aplicare a legii. Strict vorbind: toleranța de măsurare în caz de încălcare a legii piscicole
PIRATU
22 Feb 2020

CAPCAUNULE UNDE E "STRATEGIA NATIONAL PRIVIND PISCICULTURA IN ROMANIA" EA NU EXISTA .....
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine