2019-11-15 00:19

INCREDIBIL. Pentru IGSU, sediul Judecătoriei Bolintin Vale nu există!

 |  15:08
INCREDIBIL. Pentru IGSU, sediul Judecătoriei Bolintin Vale nu există!

PUTEREA a solicitat Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) să precizeze dacă două locații din orașul Bolintin Vale, județul Giurgiu, aflate la adresele Strada Republicii nr.1 și Strada Republicii nr.5A, dețin aviz sau autorizație de securitate la incendiu.

Răspunsul IGSU este unul de cascadorii râsului și demonstrrează haosul care există la nivelul inspectoratului, dar și la entitatea subordonată - Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Vlașca” al județului Giurgiu.

Care este adresa exactă a Judecătoriei Bolintin Vale?

La sfârșitul lunii mai 2018, PUTEREA a solicitat Judecătoriei Bolintin Vale câteva date în baza Legii 544/2001, privind liberul acces la informațiile de interes public. Răspunsul Judecătoriei Bolintin Vale a fost prompt, numai că nu prea se știe exact care este adresa instituției (vezi documentele în facsimil). Pe răspunsul scris cu antet, transmis de Judecătoria Bolintin Vale, se menționează că adresa instituției este  Strada Republicii nr.1, dar pe ștampila aplicată pe plicul prin care a fost transmis răspunsul către PUTEREA este menționată ca adresă Strada Republicii nr.5A. Care adresă să fie cea corectă?!

Confuzie instituționalizată

Pentru a clarifica oarecum confuzia privind adresa Judecătoriei Bolintin Vale, PUTEREA a solicitat IGSU să precizeze dacă imobilele indicate de instanța giurgiuveană, adică cele de la adresele strada Republicii nr.1 și strada Republicii nr.5A, dețin aviz sau autorizație de securitate la incendiu. Răspunsul IGSU, transmis către PUTEREA și bazat pe date furnizate de primarul orașului Bolintin Vale, Daniel Trăistaru, este halucinant (vezi documentul în facsimil): “Pe Strada Republicii nr.1, imobilul de locuit aparține moștenitorilor lui Ștefan Ion, unde locuiește soția acestuia, Ștefan Elena, cu suprafața construită a clădirii de 78 mp”, iar “Pe Strada Republicii nr.5A, imobilul aparține UAR Bolintin Vale, unde funcționează Bibliotecă Orășănească și AJOFM Bolintin Vale, cu o suprafața construită a clădirii de 224 mp”.

Mai mult, ISU Giurgiu precizează, negru pe alb, că imobilele menționate de Primăria Bolintin Vale la adresele respective “nu necesită aviz/autorizație de securitate la incendiu, conform HGR 571/2016”. Cine ne poate spune totuși care este adresă exacta a Judecătoriei Bolintin Vale?


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-25

Mai multe imagini:
INCREDIBIL. Pentru IGSU, sediul Judecătoriei Bolintin Vale nu există!
zoom


Documente:Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray