2020-01-27 14:07

INCREDIBIL. Primăria Capitalei a plătit 30.000 de euro pe lună pentru antrenorii de handbal de la CSM București

 |  10:19
INCREDIBIL. Primăria Capitalei a plătit 30.000 de euro pe lună pentru antrenorii de handbal de la CSM București

CSM București, structura sportivă finanțată din banii bucureștenilor, a ajuns cunoscută în Europa, și nu numai, pentru remuneraţiile uriașe plătite sportivilor și antrenorilor, din bani publici, dar mai ales pentru „performanţa” de a schimba antrenorii de handbal ca pe cămăși, iar jucătorii și jucătoarele ca pe șosete.

Iar această „modă” este continuată cu mare succes și acum, la CSM București, de către directorul impus în 2017 de edilul Gabriela Firea, fosta atletă Gabriela Szabo. 

 

 

Patru antrenori la fete și doi la băieți, într-un singur an

 

Astfel, recent, la echipa de handbal fețe a fost anunțat ca antrenor principal suedezul Tomas Ryde, care, atenție, este al cincelea antrenor străin în ultimul an și jumătate, după Helle Thomsen, Per Johansson, Magnus Johansson și Dragan Djukic. De asemenea, clubul păstorit de Gabriela Szabo a anunțat până acum și transferarea a încă opt-nouă jucătoare de handbal, dintre care patru sau cinci sunt străine.

Potrivit documentelor oficiale furnizate de Primăria Capitalei, anul trecut CSM București a plătit pentru salariile antrenorilor de la cele două echipe de handbal, nici mai mult, nici mai puțin, de 1.557.588 lei, adică circa 350.000 de euro. Asta înseamnă că clubul condus de Gabriela Szabo a cheltuit lunar pentru remuneraţiile a șase antrenori principali - Helle Thomsen, Per Johansson, Magnus Johansson, Dragan Djukic - la fețe, și doi la băieți - Vlad Caba și Paulo De Moura Pereira, plus doi antrenori secunzi și doi antrenori cu portarii, aproape 30.000 de euro. Cum a fost posibil un asemenea jaf din banii publici? Foarte simplu!

Încheiau contract pentru doi de zile cu un antrenor, dar după câteva luni îl dădeau afară, dar îi plăteau contractul integral. Așa s-a ajuns ca echipa de băieți și cea de fete să aibă în plată doi sau chiar trei antrenori în același timp, dar în realitate doar unul antrena, ceilalalţi stăteau acasă prin țările de unde veniseră și încasau bani mulți de la bucureșteni. În plus, trebuie precizat că CSM București a ratat toate obiectivele la fete, adică campionatul României și participarea la turneul final al Ligii Campionilor, iar băieții din nou au pierdut campionatul. Unul dintre artizanii acestei inginerii din banii publici, dacă nu cel mai important, este șeful Departamentului Handbal, Andrei Nicolae Luca, impus și susținut de Gabriela Szabo. De fapt, potrivit informațiilor noastre, Gabriela Szabo este nevinovată în tot ce se întâmplă la handbal, pentru că în realitate toate aranjamentele erau şi sunt făcute de fostul subofițer de poliție de la Rm Vâlcea, Andrei Luca, de care Szabo ascultă ca de Dumnezeu, Astfel, la ora actuală, CSM București condus de protejata primăriţei generale a devenit Mecca pentru sportivii și antrenorii străinii ca urmare a renumeraţiilor de nabab achitate din banii bucureștenilor.Se trăieşte foarte bine la CSM Bucureşti pe banii publici pentru risipirea cărora nu a dat şi nu dă încă nimeni socoteală!

   

 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine