2020-02-22 13:32

INCREDIBIL.Omul lui UDREA și RIDZI a suspendat activitatea Direcției pentru Tineret și Sport București, după care a plecat în concediu

 |  12:23
INCREDIBIL.Omul lui UDREA și RIDZI a suspendat activitatea Direcției pentru Tineret și Sport București, după care a plecat în concediu

Direcția pentru Tineret și Sport a Municipiului București (DTSMB), condusă de către controversatul Ștefan Săndulache, a anunțat săptămâna trecută, printr-o postare pe site-ul instituției, că își suspendă parțial activitatea din cauza imposibilitătii de a angajă personal pe posturile vacante, salariile fiind foarte mici, între 1.200 și 2.000 de lei.

”DTSMB nu va mai finanța în acest an activităţile sportive și pentru tineret.(…) În acest moment Direcția pentru Tineret și Sport a Municipiului București are doar patru angajaţi, plus un director, funcționând la 20 la sută din capacitatea de lucru. DTSMB are în organigramă 23 de posturi”, se preciză în anunțul postat săptămâna trecută. Este o premieră pentru România, ca o instituție publică să anunțe că își supendă activitatea din lipsă de personal sau pentru că salariile sunt prea mici.

Imediat după acest anunț, ministrul Tineretului și Sportului, Marius Dunca, a încercat să mușamalizeze scandalul spunând că s-a încercat anul trecut ocuparea unor posturi la DTSMB, dar, din păcate nu s-a realizat nimic. Practic, ministrul Dunca a vrut să-l scoată basma curată pe directorul Săndulache, mai ales că - dacă ar fi să ne luăm după fotografiile în care apar cei doi -, îi leagă o relație de prietenie.

Însă, surprinză! Imediat după anunț, directorul Ștefan Sandulache a plecat în concediu de odihnă, iar „apropiata” sa din instituție, Cristina Şue, a intrat în concediu medical. Ca atare, la DTSMB mai lucrează acum doar trei angajați. Trebuie precizat că, în anii trecuți, Ștefan Săndulache a angajat în direcție, pe perioadă determinată, o serie de persoane recomandate politic, dar, în același timp, a dat afară mai mulți funcționari publici care îl incomodau. Practic, Ștefan Sandulache, director impus de PDL și garantat de Monica Iacob Ridzi și Elena Udrea la șefia Direcției pentru Tineret și Sport București, a transformat instituția într-un SRL. El a angajat și detașat oameni fără respectarea prevederilor legale, a achiziționat bunuri inutile și demarat investiții fără să aibă buget pentru așa ceva. Mai grav este faptul că Ștefan Săndulache a încredințat controlul preventiv al direcției unei persoane detașate, Cristina Şue, despre care se știe că a plecat pe repede înainte, din cauza unor problem în activitate, de la Spitalul Panduri.

Direcția pentru Tineret și Sport a Municipiului București funcţionează sub tutela Ministerului Tineretului şi Sportului, fiind cea mai mare direcţie de acest tip din ţară.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine