2020-01-20 11:38

INCREDIBIL.Romsilva se va ocupa de închirierea casetelor video, de centre fitness și de taxiuri, bâlciuri şi repararea bărcilor

 |  00:54
INCREDIBIL.Romsilva se va ocupa de închirierea casetelor video, de centre fitness și de taxiuri, bâlciuri şi repararea bărcilor

Consiliul de Administrație al Regiei Naționale a Padurilor-Romsilva, impus nelegal de ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș, adică fără respectarea prevederilor OUG nr.109/2011, a luat o decizie surprinzătoare la ultima ședință, din 20 februarie 2019.

Boardul administrativ al Romsilva, condus de omul ministrului Deneş, fostul deputat PD, Liviu Laza Matiuţă, a hotărât înregistrarea la Oficiul Național al Registrului Comerțului București a nici mai mult, nici mai puţin, de 26 de activități secundare. Însă, majoritatea activităților pe care Romsilva vrea să le presteze sunt de a dreptul hilare, ţinând cont de faptul că obiectul principal de activitate al regiei este administrarea și gestionarea fondului forestier național al României. Ca atare, Consiliul de Administraţie a decis ca Romsilva să se ocupe și de „închiriere de casete video și discuri”, „activități de închiriere și leasing cu mașini și echipamente de transport aerian”, „repararea și întreținerea navelor și bărcilor”, și „transporturi cu taxiuri”. Dar, atenție, Romsilva vrea să desfășoare și „activităţi ale centrelor de fitness” și, culmea, de „bâlciuri și parcuri de distracţii”.

„Cei care s-au perindat la conducerea regiei după 2005 au fost preocupați să transforme pădurea în rumeguș, iar acum și-au dat seama că nu prea mai au ce să administreze și au inventat diverse activității care n-au nimic comun cu activitatea regiei. Practic, au transformat Romsilva int-un mare bazar în care pădurea nu se mai regăseşte”, a precizat, pentru PUTEREA, un fost director al Regiei Naționale a Pădurilor. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-25Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray