2020-08-13 00:39

ÎNREGISTRARE AUDIO de la Spitalul de Arși: Discuția dintre manager și medicul Camelia Roiu

 |  15:19
ÎNREGISTRARE AUDIO de la Spitalul de Arși: Discuția dintre manager și medicul Camelia Roiu

Medicul care a filmat pacienţi cu viermi pe răni la secţia de Reanimare a dat publicității o nouă înregistrare incriminatorie. Este vorba despre o discuție cu fostul manager al Spitalului de Arsuri, Mihai Marinescu, în care îi sesiza o serie de nereguli din spital și îi reproșa mizeria de acolo.

Iată discuția dintre doctorul Camelia Roiu - manager Mihai Marinescu, transmisă de Digi24:

”Camelia Roiu: Vă spun eu că am făcut nişte referate, în care viaţa pacienţilor este pusă în pericol.

Mihai Marinescu: De către cine?

Camelia Roiu: De către şefi, şefuţi şi conducere. Eu salvez nişte pacienţi, pe care alţii nu îi salvează. Sunteţi responsabil de tot ce se întâmplă în spital. Ştiţi că nu aveţi filtre în sala de operaţie? Nu ştiţi. Ştiţi că chirurgii se spală cu apă ca şi de la chiuvetă şi după aia intră în operaţie? Ştiţi că aveţi pacient pe terapie de patru luni? Habar n-aveţi! Este un malpraxis. Spitalul e varză. Se fumează în blocul operator.

Mihai Marinescu: Doamna doctor, de ce e varză?

Camelia Roiu: Toţi pacienţii din Reanimare mor de infecţii.”

Discuția dintre cei doi a avut loc anul trecut. Medicul anestezist Camelia Roiu îi atrăgea atenția managerului de la acea vreme, Mihai Marinescu, asupra unor nereguli din spital, care puneau în pericol viața pacienților. Lipsa filtrelor în sălile de operație și dezinfectarea inecorectă a medicilor sunt doar două dintre problemele sesizate de medic.

Mihai Marinescu a demisionat în luna iunie a acestui an, înainte să izbucnească scandalurile de la Spitalul de Arsuri în presă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-07-20

GALERIE MEDIA


In legatura cu acest articol...

Trei medici de la Spitalul de Arşi, audiaţi la Poliţia Capitalei

Medicul Camelia Roiu: „Dacă ajungi la Spitalul de Arşi ai şanse să scapi cu viaţă dacă ai un Dumnezeu al tău”

Medic de la Spitalul de Arși, audiat: Am colegi care vor să mă linșeze
Parerea ta...

PUșCăRIEEEE!
20 Iul 2016

PE VIAȚĂ! TOȚI MANAGERII ĂȘTIA INCONȘTIENȚI ȘI DEBILI TREBUIESC ARESTAȚI! CINSTE FEMEII ĂSTEIA CĂ A AVUT CURAJUL SĂ SPUNĂ CE SE-NTÂMPLĂ ACOLO....auzi, tu! Se fumează în Blocul Operator, se spală pe mâini cu apă de la chiuvetă, filtre - NEMA...și te mai miri că se umplu pacienții internați pentru a fi făcuți sănătoși de viermi, boli intraspitalicești (asta în cazul cel mai ”fericit”), altminteri - cu picioarele-nainte?! Da ce, au făcut pact cu pompele funebre să le dea morți pe bandă? ALO, DNA! JUSTIȚIA! MIN.SĂNĂTĂȚII!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz