2019-11-18 06:45

Instanța a contopit cele două PEDEPSE definitive ale lui Nicușor Constantinescu

 |  17:53
Instanța a contopit cele două PEDEPSE definitive ale lui Nicușor Constantinescu

Fostul preşedinte al CJ Constanţa, Nicuşor Constantinescu, va sta după gratii, în total, 7 ani şi 4 luni, după ce instanţa a contopit cele două pedepse definitive, de câte cinci ani de închisoare. Decizia de marţi a Curţii de Apel Constanţa nu este definitivă, având drept de contestaţie în 3 zile de la comunicare. Constantinescu a executat deja trei ani din condamnare.

Magistraţii Curţii de Apel Constanţa au admis, marţi, cererea formulată de Nicuşor Constantinescu, de contopire a celor două condamnări definitive primite, Instanţa a aplicat pedeapsa cea mai grea, de cinci ani închisoare, la care se adaugă un spor de doi ani şi patru luni închisoare.

„Aplică petentului condamnat Constantinescu Nicuşor Daniel pedeapsa principală rezultantă de 7 ani şi 4 luni închisoare. Pedeapsa principală rezultantă se execută în regim de detenţie”, se arată în decizia Curţii de Apel Constanţa.

Totodată, judecătorii au dispus deducerea din pedeapsa principală rezultantă, de 7 ani şi 4 luni închisoare, perioada executată până în prezent, de aproximativ trei ani de închisoare, scrie Mediafax.

Nicuşor Constantinescu este încarcerat în momentuld e față la Penitenciarul Poarta Albă unde execută, din 2016, o condamnare la cinci ani de închisoare pentru abuz în serviciu, primită în dosarul Centrului Militar Zonal. De asemenea, în luna februarie a acestui an el a primit o a doua condamnare definitivă, tot de cinci ani de închisoare, în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din Constanţa.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-09Parerea ta...

ANONIM
09 Apr 2019

POLITICIENI TALHARI SI BANDITI CA EI AU DISTRUS ROMANIA....................
GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
10 Apr 2019

si cand te gandesti ca astia au jefuit sute de milioane de euro din Constanta
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray