2020-07-08 17:35

Instanţa a decis, Nicuşor Constantinescu rămâne sub control judiciar în dosarul Centrul Militar Zonal

 |  16:32
Instanţa a decis, Nicuşor Constantinescu rămâne sub control judiciar în dosarul Centrul Militar Zonal

Florentin Dincă

Nicuşor Constantinescu rămâne sub control judiciar, după ce magistrații Curții de Apel Constanța au respins cererea acestuia de revocare a controlului judiciar în dosarul Centrul Militar Zonal (CMZ). Decizia instanței este una definitivă.

Hotărârea vine după ce, în luna noiembrie, judecătorii Curții de Apel Constanța au admis contestația lui Constantinescu împotriva controlului judiciar, în dosarul privind finanțarea cluburilor sportive, și au desființat în parte decizia judecătorilor Tribunalului, astfel încât acesta își poate exercita funcția de președinte al Consiliului Județean (CJ) Constanța.

Constantinescu nu își poate însă exercita funcția, pentru că interdicția respectivă este instituită și în dosarul Centrul Militar Zonal, măsură ce a fost contestată la Curtea de Apel.

Nicușor Constantinescu este judecat pentru finanțarea cluburilor sportive, în care este acuzat de mai multe infracțiuni, printre care abuz în serviciu și conflict de interese, în dosarul privind subfinanțarea CMZ, cât și în dosarul privind achiziționarea de CJ a elicopterului prăbușit în decembrie 2014 în Lacul Siutghiol, sub acuzația de abuz în serviciu, potrivit Agepres. În dosarul CMZ, el a fost condamnat la trei ani și șase luni de închisoare cu executare, fiind acuzat de abuz în serviciu în formă continuată. Sentința a fost atacată cu apel.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-12-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz