2020-04-10 07:13

INTERPOLUL le caută pe Luiza și Alexandra. Alexandru Cumpănașu, DEZVĂLUIRI de ultim moment

 |  17:13
INTERPOLUL le caută pe Luiza și Alexandra. Alexandru Cumpănașu, DEZVĂLUIRI de ultim moment

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, susține că are informații conform cărora Interpolul le caută pe Luiza și Alexandra în Italia, iar anchetatorii au informații conform cărora grupul infracțional din care făcea parte Gheorghe Dincă acționa în Italia.

„Există mai multe piste pe care lucrează Interpol. Dincă nu a recunoscut că a trimis femei la muncă în Italia”, a spus Cumpănașu, citat de stiripesurse.ro.

„Sunt mai multe piste cu privire la complicii lui Dincă. Rețeaua începe să se contureze. Activitatea infracțională a grupului datează cel puțin din 2005”, a adăugat el.

Luiza și Alexandra sunt căutate peste tot în Italia. Din păcate, poliția italiană nu are interes foarte mare de a coopera, spune unchiul Alexandrei.

„Carabinierii de acolo nu au interes de a coopera cu autoritățile române, pentru că au milioane de clienți de prostituate. Le pasă foarte puțin lor dacă sunt aduse cu forța”, acuză Cumpănașu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-25Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
24 Aug 2019

confuzie totala cu carabinierii-ei se ocupa de alte subiecte nu de prostituate sau de traficantii de femei.Carabinierii se ocupa de emigrantii ilegali si de cei care fac infractiuni cu violenta,arme de foc,droguri,jafuri,talharii,crime si alte chestii grave.Exista tot felul de asociatii de combatere a traficului de persoane care au persoane de contact la UE si au acces la ministri si deputati ar trebui sa ia legatura cu ele.De exemplu stiu sigur ca biserica catolica seocupa cu chestia asta si este extrem de puternica si influenta in Italia-de ce nu merge Cumpanasu sa vb cu un preot catolic sigur stie subiectul ptr ca ei patroneaza asociatii caritabile care se ocupa de victimele traficului de persoane.Sa incerce chiar la Torino sau la Venezia
TRIBUNALUL MILITAR
25 Aug 2019

TREBUIE SESIZAT TRIBUNALUL MILITAR . INTRUCIT SUNT SLUJBASI AI STATULUI SI POARTA HAINA MILITARA . INPUSCATI IN PIATA REVOLUTIEI
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine