2019-10-15 16:56

Iubita lui BOUREANU explică de ce L-A LOVIT fostul deputat pe polițist

 |  15:17
Iubita lui BOUREANU explică de ce L-A LOVIT fostul deputat pe polițist

Ca Boureanu sta ceva mai prost cu nervii se stia deja, dar sa agreseze verbal, dar mai ales fizic un politist de la rutiera care l-a oprit la un control de rutina, este prea mult si pentru imaginatia celor care il cunosc. Aflat sub influenta alcoolului, Boureanu l-a lovit in zona inghinala pe un politist, iubita fostului deputat spunand ca injuraturile omului legii l-au scos din sarite pe fostul politician.

”Sunt şocată de ceea ce s-a întâmplat. Au claxonat, ne-au oprit pentru legitimare şi au început să se ia la ceartă. Poliţiştii râdeau şi mă înjurau, filmau tot. Poliţiştii au început să tragă de Cristi, l-au scos din maşină cu forţa.

Poliţistul mi-a smuls telefonul şi mi-a spus să nu mai filmez. Îmi tremurau picioarele, iar poliţiştii îmi spuneau să tac dracu din gură. Toată lumea râdea în cerc, dar nimeni nu îi despărţea. Când poliţistul l-a înjurat de fiică şi de mamă, Cristi i-a dat un picior. Şi pe mine m-au lovit. Atunci au mai chemat un echipaj şi l-au înconjurat, au început să îl bată.

Fiica lui Cristi e disperată, s-a speriat foarte tare când a auzit, la patru dimineaţa a vrut să vină aici”, a declarat Laura Dincă, conform Cancan.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-06-09Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
10 Iun 2017

cu ce te ocupi domnisoara?....Pai eu sunt de meserie saltelista,chilotareasa,buna sa te invelesti noaptea cu ea..doamne fereste sa deschida gura ca scapa banana
GHEORGHITA
10 Iun 2017

Comentariile impotriva polițiștilor nu sint afișate .
GHEORGHITA
10 Iun 2017

Care este criteriul după care polițiștii de la rutieră decid ce mașina sa oprească ? In ce alta țara din UE in afara de cele foste comuniste , Politia de la rutieră opresc mașinile ? In nici o țara vestica , polițiștii nu opresc mașini pentru verificare , nu legitimează persoanele care fac reclamații. Nu se mai cere nici măcar pașaportul cind treci granița dint-o țara europeană in alta , daca ești in spațiul Shengen. Care este logica opririi mașinilor in trafic de catre polițiști? Intimidare ? Sa-i mituiești pentru a nu-ți da amenda ? S-au avem nevoie de bani la buget?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray