2020-02-28 14:13

Jandarm implicat în contrabandă cu ţigări aduse din Moldova. Traficant cu epoleţi | VEZI VIDEO

 |  17:55
Jandarm implicat în contrabandă cu ţigări aduse din Moldova. Traficant cu epoleţi | VEZI VIDEO

Unsubofiţer din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Neamţ, tatăl acestuiaşi un colaborator al lor au fost reţinuţi pentru contrabandă cu ţigări. Alăturide ei a fost reţinut şi liderul reţelei, un cetăţean moldovean cu reşedinţa înRomânia. Cu ocazia percheziţiilor, anchetatorii au găsit la locuinţele lor16.000 de pachete cu ţigări de contrabandă.

Marţi seară, poliţiştii nemţeni auacţionat în baza unor informaţii furnizate de ofiţerii Direcţiei Generale de Informaţiişi Protecţie Internă şi Direcţiei Generale Anticorupţie pentru destructurareaunei grupări de traficanţi de ţigări de contrabandă din care făcea parte şi unjandarm din cadrul Inspectoratului Neamţ. În jurului orelor 20.00, unautoturism Volkswagen Golf Breack a fost oprit pentru control. Autoturismul eracondus de Vasile Roban, în vârstă de 30 de ani, sergent la Inspectoratul deJandarmi Neamţ. În maşina acestuia au fost găsite 8.208 pachete cu ţigări decontrabandă marca Plugarul. Ulterior, s-a efectuat o percheziţie la domiciliultatălui acestuia, Gheorghe Roban, în vârstă de 54 de ani, domiciliat în comunaBălţăteşti - judeţul Neamţ. Simultan cu această percheziţie au mai fost efectuatealte 11 descinderi imobiliare la alţi membri ai reţelei. În locuinţa altuicontrabandist, Vasile Crăiescu, în vârstă de 31 de ani, domiciliat în oraşulPiatra Neamţ, au mai fost găsite aproape 2.000 de pachete cu ţigări decontrabandă. Marfa, în valoare de peste 170.000 de lei şi maşina în care aufost transportate au fost confiscate de poliţişti.

Cei trei le-au furnizatanchetatorilor, „pe tavă”, şi pe liderul reţelei. Acesta este un cetăţeanmoldovean, Vasile Căpăţână rezident în România.

Investigaţia asupra acestei grupări aînceput în urmă cu o lună, când SRI a informat instituţiile în cauză asupraunor reţele de traficanţi cu ţigări de contrabandă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-05-08

Mai multe imagini:
Jandarm implicat în contrabandă cu ţigări aduse din Moldova. Traficant cu epoleţi | VEZI VIDEO
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine