2019-08-17 18:34

Judecătoarea din înregistarea lui BĂSESCU a intrat în vizorul CSM

 |  18:43
Judecătoarea din înregistarea lui BĂSESCU a intrat în vizorul CSM

Judecătoarea Camelia Bogdan ar fi implicata intr-un conflict de interese, urmand ca aceste acuzatii sa fie dezbatute in sedinta de miercuri a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM). Dezbaterea CSM vine la un an după ce Grupul de Investigații Politice (GIP) a publicat documente care arată că, în timp de judeca dosarul ICA, judecătoarea Camelia Bogdan a primit 10.000 de lei de la Ministerul Agriculturii, parte în dosar.

Potrivit Grupului de Investigații Politice (GIP), judecătoarea a petrecut și un sejur de două săptămâni la Poiana Brașov, tot pe banii ministerului.

După ce s-a întors din sejur, judecătoarea Camelia Bogdan a decis, într-un timp record, în favoarea Ministerului Agriculturii.

”Excat acum un an, prezentam acest caz de incompatibilitate evidentă, clară pentru orice om”, a spus președintele Grupului de Investigații Politice (GIP), Mugur Ciuvică, sâmbătă, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

”Sentința în dosarul ICA nu a fost doar una defavorabilă lui Dan Voiculescu și celorlalți inculpați, ci și una favorabilă părții vătămate, Ministerul Agriculturii. După ce beneficiase de sejurul și de banii Ministerului Agriculturii, judecătoarea Bogdan a hotărât că Ministerul Agriculturii a avut dreptate și i-a condamnat pe inculpați la plata prejudiciului solicitat de Ministerul Agriculturii, respectiv 60.482.615 euro. Este celebrul „prejudiciu” pentru recuperarea căruia judecătoarea Bogdan, împreună cu DNA și ANAF, au dat afară Antena 3 din sediul în care își desfășura activitatea”, se arată în postarea GIP, de pe pagina de Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-22Parerea ta...

MăGAR
21 Ian 2017

Ce femeie fatală !!! Are o guriță interesantă și apetisantă......
ZELINSKI HORIA
21 Ian 2017

La facut rau se pricepe anaconda n avea grija La ceva bun n ai putea s o pui pentru ca este reglata asa vipera penala !Osa ti iasa pe nas toata prosteala asta ANACONDA
CROCODILUL FLAMAND
21 Ian 2017

SIGUR CA DA......HAZNAUA 3 E O MANASTIRE DE MAICI...IAR VARANUL E MARELE PREOT.....DUCET-VA DRACULUI DE PORCI..NU E VORBA DE RAZBOIUL VOSTRU CU BASESCU....CHIAR NU MA INTERESEAZA.........DAR VARANUL E UN MARE JEG...CU SAU FARA BASESCU ORICUM E VINOVAT 100%
H ZELINSKI
21 Ian 2017

Varanul plateste pentru ce a facut si i s a luat tot dar parca mai frumos ar fi fost sa fie cercetat de un procuror corect si onest Sa nu ajungi si tu pe mana unui astfel de procuror Asta ti as dori domnule postac Din cauza unei astfel de individe au fost hartuiti si judecati stramb oameni nevinovati care incomodau (vezi cazul Gutau Rarinca Viorica Visan)
GRUIAN CEZAR
21 Ian 2017

A3 ESTE CEA MAI CORECTA TELEVIZIUNE DE STIRI VA ROADE CA VA ARATA PUTREGAIUL SI MARSAVIILE VA MANCATI PENTRU CA SUNTETI HOTI SI NU VA KAM LASA IN PACE SA VADESFASURATI ASA I?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray