2020-02-28 11:07

VIDEO. Jurnalistul Robert Turcescu confirmă că a fost ofiţer acoperit: M-am eliberat de o povară!

 |  07:44
VIDEO. Jurnalistul Robert Turcescu confirmă că a fost ofiţer acoperit: M-am eliberat de o povară!

Jurnalistul Robert Turcescu a confirmat, duminică seară, în cadrul unei emisiuni la B1 TV, că a fost ofiţer acoperit. Realizatorul TV a ţinut să precizeze prin mărturisirea făcută s-a eliberat de o povară şi acum este gata să dea socoteală în faţa judecătorilor, VIDEO mai jos.

Citeşte şi: 

”Nu sunt niște așa-zise documente. Eu le-am pus astăzi pe blogul personal. E o mărturisire publică. În ceea ce privește documentele, sunt dispus, oricând voi fi chemat de organele de anchetă şi de judecători, să spun adevărul despre ceea ce știu eu despre aceste lucruri. Nu sunt postate de altcineva. Sunt lucruri pe care mi le asum: eu le-am urcat pe blog, eu am scris lucrurile acelea. Sunt documente reale”, a declarat Robert Turcescu, VIDEO mai jos. 

”Anunț un singur lucru care e foarte important pentru mine: nu am trăit o eliberare mai mare, o sărbătoare mai mare, nu am auzit lucruri mai frumoase în sufletul meu decât astăzi după ce m-am eliberat de povara asta. Mi-am dat seama că e necinstiti față de Dumnezeu, de mine, de familia mea, de voi toți, e necinstiit, nu pot să vă mai mint, trebuie să spun, să mărturisesc, indiferent ce m-ar costa asta. Din momentul în care m-am decis să public aceste documente. Mi le asum. Astăzi sunt împăcat, am o stare de fericire, de bucurie. Am scris acolo că cer iertare. Le cer iertare tuturor celor care această povară a mea îi încurcă. Le spun să mă judece drept, dar dacă le-am greșit, le cer iertare”, a completat Robert Turcescu, VIDEO mai jos. 

Jurnalistul a mai spus că nu va mai realiza emisiunea ”Sub semnul întrebării”, de la B1 TV, VIDEO mai jos. 

”De mâine (luni n.r.) nu voi mai face această emisiune. Știu că, în contextul actual, până ce un judecător va spune dacă am greșit sau nu, nu am tăria să mă mai înfățișez public. Le doresc tuturor să trăiască un astfel de moment de eliberare, să trăiască sentimentul acesta, al faptului că făcând așa, asta este calea cea dreaptă. Am trecut prin clipe chinuitoare, în momentul acela mă dădeam de ceasul morții pentru că nu mai puteam să vin să discutăm de ofițerul acoperit. Eram în fața voastră un nimeni, un ins care mințea. Se asta am decis să mă eliberez. Fiecare are o cale în a face lucrurile. Sfârşitul nu e aici”, a afirmat Robert Turcescu, VIDEO mai jos. 

Jurnalistul a scris duminică, pe blogul său, că a fost locotenent-colonel sub acoperire, publicând şi o serie de documente în acest sens, VIDEO mai jos. 

”Da, am fost lt-colonel sub acoperire. Public mai jos câteva dintre statele de plată, cu sumele de bani pe care le-am primit. Am ales să nu îl trădez pe bunul Dumnezeu și să fac această mărturisire publică. Refuz să fiu Iuda în fața lui Christos, chiar dacă astăzi, celor ce vor citi și vor vedea acest text poate că nu le va fi foarte clar ce se întâmplă. Rugați-vă pentru mine și cu mine să fim iertați și izbăviți. Sunt pregătit să îndur oprobiul public, îl merit, dar sper să avem parte de legi și de judecători drepți. Cu Dumnezeu înainte și va fi bine! Vă cer iertare tuturor”, a precizat Robert Turcescu în postarea de pe blogul său, VIDEO mai jos. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-09-22

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

NU INTELEG
22 Sep 2014

care-i TREABA, pana la urma! Se stia demult ca ar fi ofiter sub acoperire...chiar a raspuns afirmativ in timp ce citea o remarca rautacioasa si acuzatoare, spusa de cei de la Antene si preluata de pe RTV ca ar fi ofiter sub acoperire! Mi se pare ca Abraham a facut afirmatia (de cand cu scandalul cu Bercea Mondial), iar el - Robert Turcescu - a confirmat-o pe B1TV. Atunci - se pune intrebarea: de ce abia acum se auto-dezvaluie ‘pe bune’? De unde atata frica, atat frison pentru auto-deconspirare , mai ales ca nu era prezidentiabil!? Se pare ca se folosesc DIN PLIN de activitatea serviciilor – SUBORDONATE POLITIC – majoritat lui Tonta, raspopitului de socru si altora…
ROBERT TURCESCU,
22 Sep 2014

A fost ofiter DGIA, serviciu trecut in subordinea lui Tonta…se observa decimarea presei basiste pentru a ramane cea pontista (sa nu-l uitam pe Badalin)! De neinteles este frica paralizanta pe care o simte acum, Turcescu: aseara era albit peste noapte, tras la fata, incercanat si foate panicat! Cred ca fost santajat si i s-a pus serios in vedere ca daca nu se caciuleste/umileste IN DIRECT asa cum vor ei, nu i se (mai) iarta din niste chestii urate, avute la dosar! Nu degeaba a mentionat implicarea si eventuala dreptate data de Justitie, pe care se bazeaza spre a nu fi terciuit, definitiv!
INTREBAREA CARE SE PUNE:
22 Sep 2014

Daca ai fost ofiter acoperit in cadrul DGIA, de ce te caci ACUM pe tine?! Inseamna ca lucrai pentru tara, nu?! Pai, atunci e o MANDRIE! Sau erai dublu spion, lucrand cu sarg si pentru alte puteri straine (chiar daca ne conduc in fapt – puteri straine)?! Fiindca prezidentiabil – nu erai! Si iar se trag niste concluzii: ori erai foarte bun dar ai fost prins cu mata-n sac cu cine stie (cine si ce…), ori nu erai defel bun ‘pe meserie’ – dovada ca mori acum de frica – pentru tine, pentru familie…
MANIX
22 Sep 2014

Maestre te inseli.Povara ta de abia acum incepe.Sau te scapa prietenul tau marinarul ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine