2020-01-26 01:07

JUSTIȚIA stă pe un butoi cu pulbere! Fostul preşedinte al ÎCCJ, Nicolae POPA, susţine că nu a semnat protocolul secret cu SRI, deși semnătura sa se află pe document

 |  15:09
JUSTIȚIA stă pe un butoi cu pulbere! Fostul preşedinte al ÎCCJ, Nicolae POPA, susţine că nu a semnat protocolul secret cu SRI, deși semnătura sa se află pe document

Protocolul de cooperare între Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, SRI și Înalta Curte de Casație și Justiție a fost, în sfârșit, desecretizat.

Jurnaliştii de la revista  Q Magazine,l-au contactat pe  fostul președinte al ÎCCJ, Nicolae Popa. Acesta a susţinut, că deşi semnătura esta a lui nu a semnat nicodată acest protocol.

„Nu am semnat un asemenea protocol. De altfel, vă rog să vă uitați, el este semnat pe 2 septembrie 2009, când eu plecasem deja de la Curte. Am vorbit cu doamna președinte Cristina Tarcea mai devreme și am rugat-o să mi-l păstreze și mie, să mă uit pe el şi să văd despre ce este vorba. Eu nu am negociat așa ceva cu nimeni cât am stat la Curte, în niciun caz… La 1 septembrie 2009, când am împlinit 70 de ani, am plecat de la Înalta Curte. Toate formele de pensionare erau deja depuse la CSM. Protocolul este semnat, după cum se poate vedea, la 2 septembrie 2009. Nu m-am întors să semnez așa ceva! Nici nu am mai dat pe la Curte din clipa în care am plecat. Este ceva foarte curios și sper să clarific această situație. Nu știu ce fel de cooperări au avut cei din Parchete, dar, cu siguranță, un judecător nu are ce căuta să facă parte dintr-o asemenea ecuație. Chiar am să mă duc la Înalta Curte și am să consult și documentul, și înregistrările. Pentru mine este mai puțin explicabilă această situație. După cum am văzut la televizor, semnătura este a mea, dar nu vreau să fac deocamdată speculații și nici să dezbat manopere de altă natură”, a declarat Nicolae Popa pentru Q Magazine.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-18Parerea ta...

AI BELITO BELINI
18 Iun 2018

aha , aha , si la ei se falsifica ??????????? TRAIASCA DRAGNEA SI IORDACHE CU VILCOV IN FRUNTE . UUUU RAAAA
LEGILE LOR
19 Iun 2018

SA VINA MILITIA , MILITIA , PENTRU CERCETAREA FALSULUI , IN ACTE . SA-I DUCA LA BUG PE INFRACTORI CU GULERE ALBE
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine