2020-08-13 00:49

Kovesi, detalii despre dosarul lui Sorin Oprescu: O parte din bani au fost găsiți asupra suspectului

 |  10:29
Kovesi, detalii despre dosarul lui Sorin Oprescu: O parte din bani au fost găsiți asupra suspectului

Procurorul şef al DNA, Laura Codruța Kovesi, a declarat, marţi, că în cazul lui Sorin Oprescu nu s-a aplicat procedura flagrantă, dosarul fiind deschis în primăvara acestui an, ca urmare a unor plângeri formulate de două persoane fizice. Kovesi a precizat că o parte din bani au fost găsiți cu ocazia percheziţiei corporale asupra suspectului, iar o parte din bani la domiciliu.

Laura Codruţa Kovesi a subliniat că nu a fost un flagrant în dosarul lui Sorin Oprescu.

"În cazul Oprescu, nu s-a aplicat procedura flagrantă. Dosarul a fost deschis în primăvara acestui an, ca urmare a unor plângeri formulate de două persoane fizice, în luna mai, altele decât persoanele care au oferit în seara de 5 septembrie bani primarului. Persoana care a oferit această sumă de bani, nu are calitatea de denunțător, ci are calitatea de suspect și a fost propus cu măsura arestului la domiciliu în cursul zilei de ieri, măsură care a și fost aprobata de instanța de judecată. În prezent este în arest la domiciliu, are calitatea de suspect şi nu de denunţător", a afirmat Laura Codruţa Kovesi, potrivit b1.ro. 

Procurorul şef al DNA a mai spus că „o parte din bani au fost găsiți cu ocazia percheziţiei corporale asupra suspectului, o parte din  bani au fost găsiţi la domiciliu". 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-08

In legatura cu acest articol...

ÎNREGISTRĂRI despre valoarea mitei. Sorin Oprescu era numit "barosanul"

Blocaj fără precedent la Primăria Capitalei. Ce se întâmplă după arestarea lui Sorin Oprescu

Tăriceanu, "detectivul": Aş putea să găsesc nepotriviri ale DNA în cazul lui Sorin Oprescu

Liviu Dragnea, despre demisia lui Sorin Oprescu: Trebuie să răspundă în faţa justiţiei

PSD avea pregătit înlocuitorul lui Sorin Oprescu

Situaţie de avarie la Primăria Capitalei după arestarea lui Sorin Oprescu

Decizia regelui Mihai în cazul lui Sorin Oprescu, arestat preventiv

ANI verifică averea lui Sorin Oprescu

Dosarul lui Sorin Oprescu. DNA cere arestarea pentru cinci persoane

Prima REACŢIE a lui Victor Ponta după ARESTAREA lui Sorin Oprescu

Dosarul lui Sorin Oprescu. Un om de afaceri, REŢINUT

Dosarul lui Sorin Oprescu. Directorul economic al Primăriei, REŢINUT

Primarul Sorin Oprescu, ARESTAT PREVENTIV pentru luare de mită
Parerea ta...

STRATEG
08 Sep 2015

Dar pe Busca - Walter de la Romprest il recuperezi , cind il intrebi de Vanghelion , Oprescu , Chiliman , TehnologicaRadion ? Lipseste din grupare ? Bani miliarde cind se recupereaza ? Nevasta lui Chiliman este Arhitecta din gasca , iar tigani sint inebuniti , ca a inceput hora . bravo .
CROCODILUL FLAMAND
08 Sep 2015

SA NE SPUNA SI NOUA CINE A TINUT IN SAH TOATA JUSTITIA DIN ROMANIA 25 DE ANI...SI S-A FACUT CA PLOUA.....CA SA AIBA TIMP MARELE 666LYCURICI666 SA MUTE DIN ROMANIA 300 DE MILIARDE DE EURO IN BANCILE DE LA MALTA...EU CRED CA CHIAR BANCHERII DE LA MALTA SUNT 666LYCURICIUL666 IAR SERVITORII LUI SUNT SECURISTII DE LA CONTRAINFORMATII SRI-SIE SI MAPN........VEZI CAZURILE MAGUREANU ISARESCU OPREA BASESCU BOGDAN DRAGOI ETCETERA..TOTI SECURISTI DIE-SIE SI CONTRAINFORMATII CARE AU PARTICIPAT LA ABSOLUT TOATE MARILE JAFURI DE DUPA 1989,PRIVATIZARI,RESURSE,BANCI,IMOBILIRE,PADURI ETCETERA TOTI AM CREZUT CA CEAUSESCU ERA PARANOIC CAND A SPUS "AGENTURILI"...UITE CA DUPA 25DE ANI SE VEDE DIN AVION CA "AGENTURILI" SUNT CELE CARE AU JEFUIT TOATA ROMANIA CU COMPLICITATEA GENERALILOR DIN SECURITATEA LUI MAGUREANU.....NU CHIAR TOTI,DAR MAJORITATEA SUNT IMPLICATI CU JEFUIREA LA "INTERESUL NATIONAL"....DAR AL CUI MAMA DREAQU E "INTERESUL NATIONAL"...???CAND JEFUIESTI ROMANIA E CLAR CA E VORBA DE INTERESELE "666LYCURICIULUI666"..NU ALE ROMANIEI
ANONIM
08 Sep 2015

Legile sint facute pentru a acoperi furturile mari . Nici nu are de gind sa recupereze bani furati . Ii prinde pentru doi lei si restul ramine in buzunarul hotilor . Ce a facut in ultimi 10 ani ? De ce asa de tirziu , sau apucat de activitatea de serviciu , pentru care a luat bani ? Pe BOC cind il intreaba cu Fondul Propietatea si Udrea ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz