2020-02-18 19:00

KOVESI, la ieşirea de la Parchet, după ce a fost audiată: Sunt hărţuită, am 18 DOSARE PENALE/ Ce spune despre extrădarea lui Nicolae Popa

 |  14:32
KOVESI, la ieşirea de la Parchet, după ce a fost audiată: Sunt hărţuită, am 18 DOSARE PENALE/ Ce spune despre extrădarea lui Nicolae Popa

Fostul procuror şef al DNA Laura Codruţa Kovesi a declarat, la ieşirea de la audierile din Secţia pentru Investigarea Magistraţilor, că i s-a adus la cunoştinţă calitatea de suspect şi că a făcut două cereri de recuzare.

Kovesi a declarat încă de miercuri seară că are calitatea de suspect în acest dosar, iar acuzaţiile din cauză sunt abuz în serviciu, luare de mită şi mărturie mincinoasă.

Adina Florea, procurorul de caz, a explicat ulterior că ancheta în care este vizată Laura Codruţa Kovesi este tratată ca orice altă speţă, fără a fi analizate aspecte cu dublă măsură, subliniind totodată că, dacă fosta şefă a DNA nu se va prezenta la audieri, vor fi avute în vedere măsurile privind citarea şi aducerea sa. Florea a mai spus că dosarul e deschis în urma unei sesizări a lui Sebastian Ghiţă din decembrie 2018.

Laura Codruţa Kovesi a mai spus, după audierea de la Secţia de anchetare a magistraţilor, că nu a comis niciodată fapte penale şi că nu a avut nicio atribuţie legată de extrădarea lui Nicolae Popa, respingând acuzaţiile care i se aduc,, potrivit Mediafax.

Kovesi: Nu e o coincidenţă. Sunt hărţuită, am 18 dosare penale

Fostul procuror şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, a declarat că este hărţuită de doi ani şi jumătate şi are 18 dosare penale, susţinând că la fel sunt urmăriţi şi alţii din sistem care au comentat legile justiţiei.

"Nu este nicio coincidenţă. De doi ani şi junărate sunt hărţuită. Am patru acţiuni disciplinare, am 18 dosare penale", a declarat Laura Codruţa Kovesi, la ieşirea de la audieri.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-15Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
15 Feb 2019

Daca un procuror sef la DNA spune ca "Nu este nicio coincidenţă. De doi ani şi junărate sunt hărţuită. Am patru acţiuni disciplinare, am 18 dosare penale"..va ganditi mai departe sa inteleget ce inseamna asazisa "justitie mafiota" pentru un cetatean simplu in tara cu "DEMOCRATIA oRIGINALA" si "CAPITALISMUL DE CUMETRIE TIGANEASCA"
ANONIM
15 Feb 2019

Daca un judecator spune ca a fost hartuit 8 ani de zile el si familia sa de catre o plagiatoare incompetenta care a distrus vieti si afaceri si familii ea destrabalandu se cu spp ul si cu ghita prin vie si cu securistii pe la K1 k2 k14 etc apai va dati seama ca acest procuror incompetent trebue sa raspunda si el si acolitii inclusiv mafiotul tradator iohanus inclusiv tractoristul lazar
ANONIM
15 Feb 2019

Hărțuite sunt numai JAVRELE...
ANONIM
16 Feb 2019

TE MIRLEAI CU GIGOLO GHITA , CU GENERALISIMUL OPREA . DAR SI GORILA DE LA SECU
ANSWER
18 Feb 2019

Gangbang
COADA DRACULUI
18 Feb 2019

SA STAI IN CELULA DIN PUSCARIE CU UDREA DE PLESCOI . TE PUNE SA O LINGI PE TIGANCA . ZICI CA AI FUGIT DIN TARA , DAR ARE GORILE UDREA CU BICA SI NU SE TERMINA BINE . CINE II INTREABA PE MAGISTRATI DE HOTARIRILE SI FAPTELE LOR ? NU RASPUNDE NICIODATA DE NIMIC ??????
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine