2020-07-03 19:31

KOVESI neagă orice ARANJAMENTE privind dosare penale. Vezi ce spune despre întâlnirile cu Traian BĂSESCU

 |  20:28
KOVESI neagă orice ARANJAMENTE privind dosare penale. Vezi ce spune despre întâlnirile cu Traian BĂSESCU

Procurorul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, a respins, joi, acuzațiile lansate de fostul deputat Sebastian Ghiță referitoare la "aranjarea" unor dosare penale, despre care ar fi avut cunoștință și fostul președinte Traian Băsescu.

"Nu a existat niciodată niciun fel de întâlnire cu judecători, cu ofițeri de informații sau cu președintele României în care să aranjăm sau să discutăm cum să aranjăm dosare. Nu a existat niciun fel de întâlnire și nu poate să existe niciun fel de înregistrare a unor asemenea discuții, pentru că (...) niciodată nu am aranjat dosare, niciodată nu am discutat despre aranjarea dosarelor cu nimeni, nici cu președintele României, nici cu ofițeri de informații (...). Deci, nu există asemenea discuții. Discuțiile cu președintele României întotdeauna au fost discuții instituționale, pe chestiuni instituționale", a declarat Kovesi, la TVR.

Șefa DNA a afirmat, în același context, că nu a avut nicio discuție cu Traian Băsescu, după terminarea mandatului acestuia, în care să-i ceară explicații în legătură cu o serie de acuzații pe care acesta i le-a adus în spațiul public.

"Nu am vorbit niciodată cu domnul președinte de când și-a terminat mandatul. (...) Sunt un om ocupat, avem atâtea dosare, avem peste 12.000 de dosare, chiar nu am timp să rezolv toate curiozitățile personale. Probabil, când voi termina mandatul, o să mă ocup și de problemele personale, deocamdată eu sunt focusată pe activitatea DNA și pe ceea ce am de făcut", a susținut procurorul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-19Parerea ta...

GIGOLO GHITA
19 Ian 2017

BAI COCOANA , DAR DE CE AI LASAT MII DE DOSARE IN ASTEPTAREA GRATIERI ????? RECUPERAREA BANILOR SA AMINAT SI UITAT . CIND GHITA FURA SI PRIMEA CONTRACTE CU STATUL SI SERVICIILE , TU ERAI CU EL DE MINA . AI CIUGULIT DIN MINA LUI .
DEC
20 Ian 2017

Cin te mai crede femeie?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz