2020-01-27 05:19

La concurenţă cu Ceauşescu, Vasilica Viorica Dăncilă avea două joburi în 1989

 |  01:25
La concurenţă cu Ceauşescu, Vasilica Viorica Dăncilă avea două joburi în 1989

CV-ul Vasilicăi Viorica Dăncilă, postat pe site-ul Guvernului, evidențiază o situație inedită din trecutul actulului prim-ministru al României.

Ea a menționat că, între 1983 -1988, a urmat cursurile Institutului de Petrol și Gaze din Ploiești, absolvind Facultatea Forajul Sondelor și Exploatarea Zăcămintelor de Hidrocarburi. Numai că, premierul a precizat că, între 1988 și 2009 a fost inginer la Petrom - Serviciul Monitorizare Producție Țiței și Gaze de la Videle. Însă, tot Vasilica Viorica Dăncilă mai menționează în CV că, între 1989 și 1997 a fost profesor la Liceul Industrial Videle. Practic, reiese că, între 1989 și 1997 a fost și profesor la Videle, dar și inginer la schela Petromde la Videle (vezi documentul în facsimil), adică în 1989 avea două locuri de muncă. Dacă după 1990 era posibil să ai două joburi, pe timpul lui Ceaușescu era imposibil și chiar de neconceput. Actualul premier susține că, în 1989 era inginer, dar și profesor în același timp, la Videle. Incredibil, dar adevărat! Până în 1989 doar Nicolae Ceaușescu deţinea mai multe funcţii, printre care cea de  secretar general al PCR și comandant suprem al forțelor armate.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-25

Documente:Parerea ta...

COADA DRACULUI
26 Iun 2018

ASA ESTE . SA FURAT TOATA ZONA PETROLIERA VIDELE , PITESTI , TELEORMAN , NU MAI ESTE NIMIC . DAR SI SCHELELE SI UTILAJELE PETROLIERE , MASINI . SI CE MAI DUCEA PETROL CU VAGOANELE CFR SI SE DUCEAU IN IUGOSLAVIA . NU MAI VENEAU INAPOI GARNITURILE DE TREN . IAR LICURICI AU PUS PASTILE DE CINTARIRE , SUB SINILE DE CALE FERATA SPRE SIRBI . UITE ASA AM PIERDUT CIRCA 4 - 5 MILIARDE DOLARI CARE TREBUIA SA NE DEA OCCIDENTUL PENTRU PIERDERILE COMERCIALE SUFERITE DE RAZBOI . CE MAI MERGEAU PE CLISURA DUNARI SI SOLVENTUL TIMISOARA . A FOST RECOMPENSA BARBASU ESTE DIRECTOR GENERAL LA OMW - PETROM . SA FURAT TOT PETROLE TARI . ASA CA NU PLEACA REPEDE DIN SCAUN , ARE SUSTINERE DE LA SEFI FANARIOTI , OMW - PETROM . NE MANCAL SUFLETUL CU ASEMENEA OAMENI DESEMNATI . VIDEANU STIE MAI MULTE
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine