2020-08-10 12:22

La comanda lui Ponta, Duşa verifică bugetul Dinamo

 |  16:44
La comanda lui Ponta, Duşa verifică bugetul Dinamo

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Mircea Duşa, a dispus verificarea modului în care a fost fundamentat bugetul pentru anul 2008, inclusiv fondurile extrabugetare, la Clubul Sportiv Dinamo. Dispoziţia ministrului vizează modul de cheltuire a sumelor respective şi de prioritizare a cheltuielilor pentru anul 2008, precizează MAI.

Potrivit reprezentanţilor ministerului, “în funcţie de rezultate, se vor lua măsuri conform legislaţiei în vigoare”. MAI a informat azi că, împreună cu Ministerul Finanţelor Publice, caută soluţii legale pentru ca sumele restante să fie achitate sportivilor olimpici de la Beijing 2008. Ministerul a precizat însă că Ordonanţa 19/2002 interzice efectuarea oricărei plăţi, exceptând premierea sportivilor olimpici care au obţinut rezultate impresionante la Londra 2012. “La solicitarea primului-ministru Victor Ponta, Ministerul Administraţiei şi Internelor a luat act de această situaţie neplăcută şi va identifica cât mai curând posibil atât soluţia optimă pentru remedierea situaţiei, cât şi responsabilii ce au gestionat deficitar acest segment”, spun reprezentanţii MAI. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 639576-03-02Parerea ta...

POLITIST
08 Sep 2012

poate faceti ceva d le ministru si dispuneti niste verificari si la Gorj unde seful IPJ GJ ,,baronul Caragea,,a privatizat politia din gj si se mentine de 3 ani n functie numai prin coruptie stringind bani de la oamenii de afaceri pe care ii da la IGPR si MAI sa se mentina in functie.A scos la licitatie functiile de sefi din judet si se lauda cu sprijinul premierului POnta.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz