2020-02-26 00:43

Laura Codruţa Kovesi, despre acuzaţiile Elenei Udrea: Magistraţii sunt imuni la astfel de declaraţii

 |  12:04
Laura Codruţa Kovesi, despre acuzaţiile Elenei Udrea: Magistraţii sunt imuni la astfel de declaraţii

Procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, a declarat marţi, referitor la acuzaţiile Elenei Udrea, că magistraţii sunt imuni la astfel de declaraţii. Kovesi a precizat că deocamdată, nu a sesizat Inspecţia Judiciară.

Fiind întrebată, înainte de a intra la bilanţul Ministerului Public, dacă va sesiza Inspecţia Judiciară în cazul afirmaţiilor Elenei Udrea, procurorul şef al DNA a spus: "Nu voi comenta niciodată declaraţiile pe care le dau persoanele pe care le cercetăm, nu o s-o fac nici acum. Deocamdată nu am sesizat Inspecţia Judiciară".

"Suntem imuni la astfel de declaraţii. Ne facem treaba, cred că răspunsul nostru cel mai bun este să continuăm anchetele profesionist, în mod corect şi hotărârile judecătoreşti sunt răspunsul cel mai credibil pe care îl putem da în faţa unor astfel de atacuri", a completat Laura Codruţa Kovesi.

Elena Udrea, arestată în dosarul "Gala Bute" şi pusă sub acuzare şi în dosarul "Microsoft", a postat, de mai multe ori mesaje pe Facebook, prin intermediul echipei sale de comunicare, despre anchetele procurorilor şi denunţurile inculpaţilor. Mesajele sunt semnat cu eticheta "Kafka".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-03-10Parerea ta...

JOS LABELE JEGOASE DE PE UDREA
10 Mar 2015

O idioata mare cat casa, cu o figura barbatoasa, de comisar sovietic, Kovesi, este alaturi de generalul de paie Coldea rusinea neamului romanesc...findca nicaieri in lume nu s-a pomenit ca rafuielile personale, pur femeiesti, sa le rezolvi cu ajutorul functiei pe care o detii...detinatoarea catuselor la modul discretionar rade tot ce-i sta in calea planului ticluit cu seful operativ al SRI de a ingenunchea Romania...imaginati-va : doi oameni de cea mai joasa calitate conduc o tara intreaga prin instaurarea republicii procurorilor si a securitatii...in arest se afla doua femei Udrea si Bica, pe care aceasta Ana Pauker a Justitiei le vrea musai condamnate la ani grei de puscarie desi sunt nevinovate...iar plavanul de la Sibiu, mutalaul, tace stiind ca-i datoreaza lui Coldea fotoliul prezidential!!!
CROCODILUL FLAMAND
10 Mar 2015

DAR CE FACETI CU CLUBUL DE MAGISTRATI CARE AU PROTEJAT FURTURILE MAFIEI CU EPOLETI...SUNT O GRAMADA CARE AU PROTEJAT FURTURILE....COMPLICI CU UDREA,COCOS,BERCEA MONDIALUL...TOT FELUL DE MAFIOTI AU FOST PROTEJATI CU nup nup nup nup...........SI OAMENII NEVINOVATI TERORIZATI DE MAFIOTII CU EPOLETI AI UDROAICEI...TOTI PROPRIETARII DE DREPT CARE NU VROIAU SA LE VANDA AU FOST TERORIZATI DE MAFIA IMOBILIARA UDREA...BICA....SI COMPLICII
CROCODIL DE TABLA
10 Mar 2015

Sa vedem ce spune de cei cu afacerea fratilor Micula din Bohor , care a executat statul la PETROM si Ministerul Finantelor cu ministreasa cu 7 facultati . Trebuie sa dea 180 milioane euro si dobinzile aferente mai departe . Mai are putin si ia tot Ardealu pe jmecheri financiare si complici . Dar Cocos cu Udroaica la distrugerea ALRO Slatina ,data la Rusi . Sa vedem ce raspuns da in acest mandat , cine raspunde si plateste ?.
FOSTUL SOT AL CODRUTEI, SPION
10 Mar 2015

Surse din cadrul Serviciului de Informatii Externe sustin ca fostul sot al procurorului sef al DNA, Edouard Kovesi ar fi fost deconspirat in 2009 ca agent al serviciilor secrete maghiare, AVO. Acesta, un foarte bun prieten cu Zoltan Teszari, patronul de la RDS&RCS, un alt agent sub acoperire al serviciilor maghiare. De altfel, Edouard Kovesi a fost angajat ca director de dezvoltare la compania de televiziune prin cablu, internet si telefonie fixa cu un salariu de 7000 de euro lunar. Este foarte interesant de precizat faptul ca sotul Codrutel Kovesi a “aterizat” in acest post cu atributii tehnice desi meseria lui este de instructor de parasutism. Acest fapt denota ca Edourd Kovesi a primit pozitia din cadrul RDS&RCS probabil pentru a-si acoperi activitatile de spionaj din cadrul serviciilor secrete maghiare.
ANONIM
10 Mar 2015

Cititi + Vreau Dreptate + - Filiera Mafiei Blaga - arata toata organizarea PDL din Transilvania si cine face parte , cu rude si de unde se cunosc . Este in jurul mafiei Gazelor din Medias .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine