2020-02-18 12:33

Laura Codruţa Kovesi, despre şansele de a intra în politică: Am luat o decizie...

 |  07:45
Laura Codruţa Kovesi, despre şansele de a intra în politică: Am luat o decizie...

Procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, a declarat, joi seara, că nu va candida „la niciun fel de politică sau în administraţia publică” deoarece doreşte să rămână în sistemul judiciar. Kovesi nu a dorit să precizeze dacă va mai vrea un mandat la conducerea Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

"Am luat o decizie în ceea ce priveşte viitorul meu profesional şi dacă doresc sau dacă nu doresc un mandat, dar această decizie nu vreau să o fac publică în acest moment. Ceea ce pot să confirm în acest moment este că nu voi candida la niciun fel de politică sau în administraţia publică, voi rămâne în sistemul judiciar şi, dacă doresc să-mi continui mandatul la Direcţia Naţională Anticorupţie, am să anunţ atunci când va expira acest mandat", a afirmat Laura Codruţa Kovesi, în cadrul unei emisiuni la Digi 24.

Procurorul şef al DNA a ţinut să sublinieze faptul că nu are niciun gând de a intra în politică.

"Văd că sunt foarte multe speculaţii în spaţiul public despre ceea ce voi face, despre ceea ce nu voi face. Vă asigur că sunt singura care decid acest lucru şi ceea ce pot să vă asigur (...) este că nu am să intru în politică şi nu am să candidez nici pentru preşedinte şi nici pentru altă funcţie, ci am să-mi continui activitatea în sistemul judiciar", a menţionat procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-25

In legatura cu acest articol...

Kovesi, detalii despre dosarul lui Sorin Oprescu: Fapte clasice de corupţie!

Kovesi reclamă activitatea ANAF: Nu se face nimic pentru recuperarea prejudiciilor
Parerea ta...

STRATEG
27 Sep 2015

Dar pe Busca - Walter de la Romprest , cind este adus acasa ?
DA, AR FI "BUNA"....
28 Sep 2015

Zici c-a supt din ideologia lui Iliescu - LIMBAJ DE LEMN la o femeie de varsta ei, este INFIORATOR! O intreaba reporterii CEVA si, 1. ce intreaba aia si ce raspunde ea; 2. da un raspuns de te doare dovleacul! Alunecoasa duduia....cred ca-i specializata in anumite "structuri", are genul ALA de scoala-n ea in care, da numa'ce vrea, nu ce poate, ar vrea dar nu are voie sau, mai grav....ce avem noi nevoie si ce ne trebuie sa stim, no?!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine