2020-02-26 21:37

Laura Coduța Kovesi anunţă care sunt vulnerabilităţile DNA

 |  10:59
Laura Coduța Kovesi anunţă care sunt vulnerabilităţile DNA

Procurorul șef al DNA, Laura Coduța Kovesi, a declarat duminică, la Pro TV, că desele încercări de modificare a legislației se numără printre vulnerabilitățile DNA.

"O altă vulnerabilitate este continua provocare legislativă. (...) Există foarte des riscul ca anumite instrumente legislative pe care noi le folosim să fie modificate, anumite competențe pe care procurorii și magistrații în general le au să fie modificate, există foarte multe proiecte de legi care se află în Parlament (...) în care se pun în discuție aceste chestiuni care vizează în mod direct și activitatea DNA. De foarte multe ori am avut surpriza că anumite proiecte care nu erau trecute pe ordinea de zi au apărut pe ordinea de zi, anumite amendamente despre care nu se cunoștea au apărut în dezbatere și atunci și din această perspectivă putem spune că avem o vulnerabilitate", a afirmat Laura Codruţa Kovesi. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-04-10

In legatura cu acest articol...

Codruţa Kovesi: Celor condamnaţi pentru corupţie ar trebui să li se interzisă să rămână în funcţie
Parerea ta...

ANONIM
10 Apr 2016

Sa ales praful de tara si incurcati legile si functile , institutiile . Nimeni nu raspunde de nimic , toti arunca pisica moarta dela unul la altul .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine