2020-01-28 16:42

Laura Vicol: «Răzvan Ciobanu A MURIT pentru că NU purta centura de siguranţă». Mesajul emoționant al prietenei designerului legat de înmormântare

 |  14:36
Laura Vicol: «Răzvan Ciobanu A MURIT pentru că NU purta centura de siguranţă». Mesajul emoționant al prietenei designerului legat de înmormântare

Laura Vicol, prietenă cu Răzvan Ciobanu, susţine că designerul vestimentar a murit pentru că nu purta centura de siguranţă şi că ar fi fost în viaţă dacă o avea. Ea mai spune că Răzvan Ciobanu era un om vesel, un om bun şi aşa trebuie să rămână in memoria tuturor. Ea a declarat marţi, la Constanţa, că îi roagă pe toţi cei care mai sunt supăraţi pe Răzvan Ciobanu să îl ierte.

„Am o rugăminte din tot sufletul pe care o adresez tuturor public. Aşa cum Dumnezeu l-a iertat şi l-a luat la El în Săptămâna Luminată, aşa rog pe toată lumea care mai are vreo supărare să-l ierte pe Răzvan, să nu mai vorbească prostii, am auzit o grămadă de prostii la televizor. Nu a fost strangulat, a fost un accident teribil şi din cauza asta toată lumea trebuie să poarte centura de siguranţă. Dacă avea centura, trăia”, a spus Laura Vicol, potrivit News.ro.

Ea a spus că trupul neînsufleţit va fi depus de marţi seara la capela cimitirului Progresul din Bucureşti, iar înmormântarea va fi joi.

„Va fi depus la cimitirul Progresul, la capelă. Cine vrea să aprindă o lumânare şi să aducă o floare va fi priveghi timp de 2 nopţi şi înmormântarea va fi joi”, a mai afirmat Laura Vicol, care a precizat că ora înmormântării nu a fost deocamdată stabilită.

Vicol a mai declarat că Răzvan Ciobanu era un om vesel şi că aşa trebuie să rămână în mintea tuturor.

„Nu era trist, nu era nefericit, Răzvan era un om minunat, care râdea tot timpul, era vesel tot timpul. Toţi avem depresii, nu cred că e cineva care nu a avut depresii sau nu a fost supărat, eu am avut depresie şi asta nu înseamnă că am făcut ceva. Toţi suntem oameni. A fost un om bun, aşa trebuie să rămână în mintea tuturor, un om bun şi un om fericit care nu a supărat pe nimeni, nu a purtat supărare”, a declarat ea.

Poliţiştii constănţeni au stabilit că Răzvan Ciobanu nu purta centură de siguranţă în momentul producerii accidentului, el fiind proiectat prin unul din geamurile autoturismului, care s-a răsturnat, oprindu-se într-un copac. Necropsia va stabili dacă şoferul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe. De asemenea, poliţiştii precizează că varianta sinuciderii nu poate fi luată în calcul la acest moment.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-01Parerea ta...

RADIO EREVAN
01 Mai 2019

fereste-ma Doamne de asemenea prieteni precum securista aia de Laura "VICOL" care si- a schimbat numele...de cand e curva aia securista mare experta in accidente de circulatie?sa-si vada de vibratoarele ei si sa ne lase in pace cu parerile de doi bani jumate
ANONIM
01 Mai 2019

niste bagabonti drogati si amestec de curve ordinare
ANONIM
02 Mai 2019

HAZNALELE DE TELEVIZIUNI , TRANSMITEA DE LA INMORMINTAREA UNUI DROGAT HOMO BAGABONT ORDINAR
ANONIM
05 Mai 2019

Cand au deschis usa de la apartament te duhnea mirosul de scarbosenii Frumos mai traia ,,omul ,,si a ajuns unde a vrut el ,in copac
@PUTEREA
08 Mai 2019

NU CREDETI CA A-TI SCRIS SUFICIENT DE MULT DESPRE ACCIDENTUL ACESTUI POPIRTAR DROGAT ? AJUNGE .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine