2019-11-21 08:27

Liderul celui mai temut CLAN MAFIOT din România a făcut INFARCT în închisoare și a MURIT

 |  12:48
Liderul celui mai temut CLAN MAFIOT din România a făcut INFARCT în închisoare și a MURIT

Ion Duduianu, liderul celui mai temut clan mafiot din țara noastră, a decedat la Spitalul Orăşenesc din Găeşti unde fusese adus de urgență după ce i se făcuse rău în Penitenciarul din Găeşti, potrivit Mediafax. El executa o pedeapsă de 10 ani pentru trafic de persoane.

 “Unei persoane private de liberatate i s-a făcut rău luni seară, în jurul orei 21. A fost dusă cu Ambulanţa la Spitalul Orăşenesc Găeşti unde i s-au făcut manevre de resuscitare dar nu s-a mai putut face nimic pentru a fi salvată”, a declarat purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Găeşti, Florin Ispas

La rândul său, directorul Spitalului Găeşti, Cristina Seltea, a declarat că Ion Duduianu a intrat în stop cardiorespirator la câteva secunde după ce a fost adus la unitatea sanitară. “El se ştia cu probleme cardiace. Avea antecedente. Mai suferise un infarct. La câteva secunde după ce a fost adus cu dureri în piept a intrat în stop cardiorespirator. O oră a durat resuscitarea. Nu s-a mai putut face nimic”, a spus Seltea.

Surse medicale au declarat că Ion Duduianu ar fi a presimţit că o să moară. Când a fost dat jos din Ambulanţă le-a spus cadrelor medicale “Aveţi grijă că eu mor”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-02Parerea ta...

ANONIM
02 Oct 2018

Vai ,un prieten al chiorului Acum chiorul se pregateste de inmormantare
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray