2020-01-27 23:06

Liderul celui mai temut CLAN MAFIOT din România a făcut INFARCT în închisoare și a MURIT

 |  12:48
Liderul celui mai temut CLAN MAFIOT din România a făcut INFARCT în închisoare și a MURIT

Ion Duduianu, liderul celui mai temut clan mafiot din țara noastră, a decedat la Spitalul Orăşenesc din Găeşti unde fusese adus de urgență după ce i se făcuse rău în Penitenciarul din Găeşti, potrivit Mediafax. El executa o pedeapsă de 10 ani pentru trafic de persoane.

 “Unei persoane private de liberatate i s-a făcut rău luni seară, în jurul orei 21. A fost dusă cu Ambulanţa la Spitalul Orăşenesc Găeşti unde i s-au făcut manevre de resuscitare dar nu s-a mai putut face nimic pentru a fi salvată”, a declarat purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Găeşti, Florin Ispas

La rândul său, directorul Spitalului Găeşti, Cristina Seltea, a declarat că Ion Duduianu a intrat în stop cardiorespirator la câteva secunde după ce a fost adus la unitatea sanitară. “El se ştia cu probleme cardiace. Avea antecedente. Mai suferise un infarct. La câteva secunde după ce a fost adus cu dureri în piept a intrat în stop cardiorespirator. O oră a durat resuscitarea. Nu s-a mai putut face nimic”, a spus Seltea.

Surse medicale au declarat că Ion Duduianu ar fi a presimţit că o să moară. Când a fost dat jos din Ambulanţă le-a spus cadrelor medicale “Aveţi grijă că eu mor”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-02Parerea ta...

ANONIM
02 Oct 2018

Vai ,un prieten al chiorului Acum chiorul se pregateste de inmormantare
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine